Stenen Tafel

Dit is een bijzondere wandeling door de fraaie, heuvelachtige landschapsparken in het groene Arnhem. In het glooiende en zeer waterrijke park Sonsbeek waan je je meteen buiten de stad.

De wandelroute Stenen Tafel in het kort

Dit is een bijzondere wandeling door de fraaie, heuvelachtige landschapsparken in het groene Arnhem. In het glooiende en zeer waterrijke park Sonsbeek waan je je meteen buiten de stad. De Witte Watermolen herinnert aan de vele watermolens die op de Veluwe stonden. De route loopt langs kasteel Zypendaal. Vanaf de Stenen Tafel, op de top van een stuwwal, heb je een prachtig uitzicht over het stroomgebied van de Rijn, de Gelderse Poort.

De route is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het startpunt van de route is station Arnhem. De route eindigt bij station Arnhem Presikhaaf. De lengte van de wandeling is 9 km, waarvan 5 km is gemarkeerd. Met onderstaande button kun je de route downloaden.

Meer informatie over deze route

Maak Wandel.nl nog leuker

Ken jij een mooie wandelroute, waarvan je vindt dat deze hier genoemd moet worden? Heb je deelgenomen aan een wandelevenement en wil je je ervaringen delen met andere wandelaars? Stuur je verhaal, foto’s of filmpjes naar redactie@wandel.nl. Dan staat jouw verhaal binnenkort wellicht op Wandel.nl.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.