Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Route

Stenen Tafel

Dit is een bijzondere wandeling door de fraaie, heuvelachtige landschapsparken in het groene Arnhem. In het glooiende en zeer waterrijke park Sonsbeek waan je je meteen buiten de stad.

Stenen tafel

De wandelroute Stenen Tafel in het kort

Dit is een bijzondere wandeling door de fraaie, heuvelachtige landschapsparken in het groene Arnhem. In het glooiende en zeer waterrijke park Sonsbeek waan je je meteen buiten de stad. De Witte Watermolen herinnert aan de vele watermolens die op de Veluwe stonden. De route loopt langs kasteel Zypendaal. Vanaf de Stenen Tafel, op de top van een stuwwal, heb je een prachtig uitzicht over het stroomgebied van de Rijn, de Gelderse Poort.

De route is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het startpunt van de route is station Arnhem. De route eindigt bij station Arnhem Presikhaaf. De lengte van de wandeling is 9 km, waarvan 5 km is gemarkeerd. Met onderstaande button kun je de route downloaden.

Meer info over deze route
Stenen tafel

Maak Wandel.nl nog leuker

Ken jij een mooie wandelroute, waarvan je vindt dat deze hier genoemd moet worden? Heb je deelgenomen aan een wandelevenement en wil je je ervaringen delen met andere wandelaars? Stuur je verhaal, foto’s of filmpjes naar redactie@wandel.nl. Dan staat jouw verhaal binnenkort wellicht op Wandel.nl.