Dit zijn de winnaars van de Wandel.nl Fotowedstrijd Juni

maandag 3 juli 2017

Op Wandel.nl kun je iedere maand meedoen aan de Wandel.nl Fotowedstrijd. De winnaars van de maand juni zijn Alet Aalders, José Rasenberg en Jean Wiertz.

Zij wisten met hun foto de meeste stemmen binnen te halen. Alet Aalders maakte haar winnende foto binnen de categorie Natuur op de top van een heuvel in het Luxemburgse Echternach. Het mooie uitzicht was de flinke beklimming zo te zien helemaal waard.

foto: Alet Aalders foto: Alet Aalders

José Rasenberg stuurde in de categorie Evenementen een foto van een bijzondere rugzak in. De rugzak hangt vol met buttons en pins van wandelevenementen en wandelgebieden in de hele wereld. ‘Ieder mens en elke plek heeft een verhaal dat waard is om te laten zien’, schreef ze bij haar inzending.

Foto: José Rasenberg Foto: José Rasenberg

In de categorie Cultuur won Jean Wiertz met een foto van Kasteel Bouvigne bij Breda. Al in de zestiende eeuw werd dit kasteel voor het eerst genoemd in een officieel document. Op het landgoed liggen drie kasteeltuinen, ieder aangelegd in een eigen stijl. Het landgoed leent zich uitstekend voor een mooie wandeling, bewijst deze foto.    

Foto: Jean Wiertz Foto: Jean Wiertz

Doe ook mee!

Ook in de maand juli kun je meedoen met de Wandel.nl Fotowedstrijd. Ga naar de wedstrijdpagina en stuur je mooiste wandelfoto in. Wie weet sta jij dan volgende maand met jouw winnende foto op deze pagina.

Ga naar de Fotowedstrijd 


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?