Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Wandelaar des Vaderlands: is Nordic Walking uitgewandeld?

Twintig jaar geleden kwam het plotseling op: iedereen begon met Nordic Walking. Maar nu? Veel mensen hebben de stokken aan de wilgen gehangen. Wat is daar gebeurd? De Wandelaar des Vaderlands ging op onderzoek uit en ontmoet Nordic Walking trainer Leo Neuteboom en zijn trainingsgroep. Samen hebben ze het over de voordelen van Nordic Walking, die toch zwaarder wegen dan het imago. Bekijk de reportage, (her)ontdek hoe leuk Nordic Walking kan zijn en praat mee in de comments!

Wandelaar des Vaderlands: is Nordic Walking uitgewandeld?; Lana, Leo Neuteboom en zijn trainingsgroep
Lana, Leo Neuteboom en zijn trainingsgroep

Komt de video hierboven niet in beeld? Accepteer dan de cookies op onze website of klik hier om de video op YouTube te bekijken.

Blijf op de hoogte

Jawel, daar vertellen we je graag meer over! Lana Witte-de Wit is in februari 2024 door Koninklijke Wandelbond Nederland benoemd met deze eretitel. In samenwerking met Wandel.nl maakt zij videoreportages over unieke wandelvormen, wandelergernissen, -uitdagingen en andere actuele wandelzaken. Je zag haar al voorbijkomen in diverse media, zoals Radio 1 Stand.nl, Radio 2 Vroeg Pieken, Radio 5 Goeiedag Haandrikman en in dagblad Trouw (en nog veel meer).

Heb jij een tip voor de Wandelaar des Vaderlands? Stuur 'm dan naar redactie@wandel.nl. Via de Wandel.nl-nieuwsbrief en ons YouTube-kanaal blijf je op de hoogte.

Lees het persbericht