Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Wandelaar des Vaderlands: ‘Wandelen zonder beperkingen’

Wat beweegt jou om te gaan wandelen? En wat nou als je graag wilt wandelen, maar een fysieke beperking hebt? In deze nieuwe video van de Wandelaar des Vaderlands gaat het over kijken naar mogelijkheden. Bekijk de inspirerende reportage en praat mee in de comments!

Wandelaar des Vaderlands: ‘Wandelen zonder beperkingen’
De Wandelaar des Vaderlands wandelt met Sebastien, oprichter van Onbegrensd Avontuur. Bekijk hieronder de video!

Komt de video hierboven niet in beeld? Accepteer dan de cookies op onze website of klik hier om de video op YouTube te bekijken.

Blijf op de hoogte

Wie is toch die gezellige Wandelaar des Vaderlands? Daar vertellen we je graag meer over! Lana Witte-de Wit is in februari 2024 door Koninklijke Wandelbond Nederland benoemd met deze eretitel. In samenwerking met Wandel.nl gaat zij met haar videoreportages in op unieke wandelvormen, wandelergernissen, -uitdagingen en andere actuele wandelzaken. Je zag haar al voorbijkomen in diverse media, zoals Radio 1 Stand.nl, Radio 2 Vroeg Pieken, Radio 5 Goeiedag Haandrikman en in dagblad Trouw (en nog veel meer).

Heb jij een tip voor de Wandelaar des Vaderlands? Stuur 'm dan naar redactie@wandel.nl. Via de Wandel.nl-nieuwsbrief en ons YouTube-kanaal blijf je op de hoogte.

Lees het persbericht