Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Wandelaar des Vaderlands: rommel in onze mooie natuur

Jullie reageerden massaal op de oproep van onze Wandelaar des Vaderlands: wat is jouw grootste ergernis tijdens het wandelen? Zwerfafval blijkt één van de grootste ergernissen te zijn. Gelukkig zijn er mensen die er iets aan doen. Of beter gezegd: mee doen. Onze Wandelaar des Vaderlands ontmoet Marjon en Wilma, die beiden een eigen manier hebben gevonden om aandacht te vragen voor dit probleem. Wat doe jij als je zwerfafval tegenkomt? Bekijk de reportage en praat mee in de comments!

Wandelaar des Vaderlands: rommel in onze mooie natuur

Komt de video hierboven niet in beeld? Accepteer dan de cookies op onze website of bekijk video op ons YouTube kanaal: @wandelnl. 

Blijf op de hoogte

Een Wandelaar des Vaderlands? Jawel, daar vertellen we je graag meer over! Lana Witte-de Wit is in februari 2024 door Koninklijke Wandelbond Nederland benoemd met deze eretitel. In samenwerking met Wandel.nl maakt zij videoreportages over unieke wandelvormen, wandelergernissen, -uitdagingen en andere actuele wandelzaken. Je zag haar al voorbijkomen in diverse media, zoals Radio 1 Stand.nl, Radio 2 Vroeg Pieken, Radio 5 Goeiedag Haandrikman en in dagblad Trouw (en nog veel meer).

Heb jij een tip voor de Wandelaar des Vaderlands? Stuur 'm dan naar redactie@wandel.nl. Via de Wandel.nl-nieuwsbrief en ons YouTube-kanaal blijf je op de hoogte.

Lees het persbericht