Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Wandelaar des Vaderlands: wandelorganisaties staan voor uitdagingen

Loop jij wel eens een georganiseerde wandeltocht? En vind je het belangrijk dat ze blijven bestaan? Onze Wandelaar des Vaderlands nam een kijkje bij de Waterpoortloop op Goeree-Overflakkee. Wat komt er allemaal bij kijken? De organisatie van wandelevenementen wordt namelijk steeds complexer en duurder. Bekijk de reportage en praat mee in de comments!

Wandelaar des Vaderlands: wandelorganisaties staan voor uitdagingen
De Wandelaar des Vaderlands spreekt een langeafstandswandelaar tijdens de Waterpoortloop. Bekijk hieronder de video!

Komt de video hierboven niet in beeld? Accepteer dan de cookies op onze website of klik hier om de video op YouTube te bekijken.

Blijf op de hoogte

Een Wandelaar des Vaderlands? Jawel, daar vertellen we je graag meer over! Lana Witte-de Wit is in februari 2024 door Koninklijke Wandelbond Nederland benoemd met deze eretitel. In samenwerking met Wandel.nl maakt zij videoreportages over unieke wandelvormen, wandelergernissen, -uitdagingen en andere actuele wandelzaken. Je zag haar al voorbijkomen in diverse media, zoals Radio 1 Stand.nl, Radio 2 Vroeg Pieken, Radio 5 Goeiedag Haandrikman en in dagblad Trouw (en nog veel meer).

Heb jij een tip voor de Wandelaar des Vaderlands? Stuur 'm dan naar redactie@wandel.nl. Via de Wandel.nl-nieuwsbrief en ons YouTube-kanaal blijf je op de hoogte.

Lees het persbericht