Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Uitrusting

Meld je aan voor het Xsensible-testpanel en ontvang wandelschoenen

Samen met Xsensible zijn wij op zoek naar een groep enthousiaste wandelaars die graag de wandelschoenen van Xsensible willen uittesten. Meld je nu aan en maak kans op een gratis paar wandelschoenen. Op deze pagina lees je meer over de actie.

Wandelschoenen Xsensible

Over Xsensible

Bij Xsensible genieten ze net zoveel van het buitenleven als jij. De oorsprong van hun schoenen is gebaseerd op een oeroud Japans sandaalconcept, wat vervolgens is vertaald naar een moderne schoen: de Stretchwalker. Het unieke balanspunt in het midden van de zool zorgt voor optimale balans en een evenwichtige, gezonde lichaamshouding. Zo kun je de hele dag wandelen zonder stijve, pijnlijke of vermoeide voeten te krijgen.

Sinds 2019 heeft Xsensible een Hikingcollectie aan haar assortiment toegevoegd. Bedacht vanuit hetzelfde succesvolle Stretchwalkerconcept mét bijkomende voordelen voor in de natuur. Zoals de Dry-X waterproof technology die het beschermende vermogen heeft om je voeten droog te houden. De schoenen uit de Hikingcollectie hebben een optimaal draagcomfort voor iedereen die graag de natuur in trekt.

Wat ga jij doen?

Xsensible is continu op zoek naar wat goed gaat en beter kan. En daar kan jij een belangrijke rol in spelen. Meld je via het onderstaande inschrijfformulier aan en maak kans om deel uit te maken van een speciaal testpanel. Uit alle aanmeldingen kiest Xsensible 100 gelukkigen uit die een gratis paar hikingschoenen zullen ontvangen en mogen uittesten. Er zal persoonlijk contact worden opgenomen met de winnaars.

In het kort:

  • Dames ontvangen het Stockholm Women model
  • Heren ontvangen het Oulu Men model
  • Je gaat in februari en maart 2023 op pad met de schoenen
  • Eind maart 2023 ontvang je een vragenlijst van Xsensible, die je vervolgens invult.
Wandelschoenen Xsensible

Meld je aan voor het testpanel