Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Ga naar INTERSPORT voor je wandeluitrusting

Met de juiste wandeluitrusting haal je meer plezier uit je wandeling. Bij INTERSPORT vind je een breed assortiment aan outdoor producten. Van schoenen tot jacks en van rugzakken tot wandelsokken. Op deze pagina vind je de actuele kortingsacties.

Header | /intersport

INTERSPORT is partner van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Als wandelaar kun je bij INTERSPORT een breed assortiment aan outdoor producten vinden, zoals wandelschoenen, kleding en rugzakken. Bovendien kun je bij INTERSPORT terecht voor diverse handige accessoires die goed van pas komen tijdens je wandeling, zoals producten voor het onderhoud van je schoenen.

 
/intersport1

Uitgebreid advies

In de winkels van INTERSPORT krijg je uitgebreid advies. Op die manier kun je met het juiste materiaal zoveel mogelijk plezier uit wandelen halen. Ben je op zoek naar wandelschoenen? Dan kun je in de winkel een voetscan laten maken, zodat je precies weet welke schoen geschikt is voor jouw voeten.

Kortingsacties

Gedurende het jaar organiseert INTERSPORT een aantal kortingsacties voor KWBN-leden. Deze acties melden we op deze pagina en in de Wandel.nl nieuwsbrief.

Zoek een INTERSPORT bij jou in de buurt 

INTERSPORT heeft in Nederland ruim 50 winkels. Vind de dichtstbijzijnde INTERSPORT bij jou in de buurt via deze button.

 
Zoek een INTERSPORT