Ga naar INTERSPORT voor je wandeluitrusting

Met de juiste wandeluitrusting haal je meer plezier uit je wandeling. Bij INTERSPORT vind je een breed assortiment aan outdoor producten. Van schoenen tot jacks en van rugzakken tot wandelsokken. Als KWBN-lid krijg je bij INTERSPORT van 29 maart tot en met 31 december 2019 eenmalig 20% korting op outdoor kleding. Binnenkort vind je op deze pagina de kortingsacties van 2020.

INTERSPORT is partner van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Als wandelaar kun je bij INTERSPORT een breed assortiment aan outdoor producten vinden, zoals wandelschoenen, kleding en rugzakken. Bovendien kun je bij INTERSPORT terecht voor diverse handige accessoires die goed van pas komen tijdens je wandeling, zoals producten voor het onderhoud van je schoenen.

Uitgebreid advies

In de winkels van INTERSPORT krijg je uitgebreid advies. Op die manier kun je met het juiste materiaal zoveel mogelijk plezier uit wandelen halen. Ben je op zoek naar wandelschoenen? Dan kun je in de winkel een voetscan laten maken, zodat je precies weet welke schoen geschikt is voor jouw voeten.

Korting voor KWBN-leden

Ben je lid van KWBN? Dan krijg je van 28 maart tot en met 31 december 2019 op vertoon van je Wandelvoordeelpas eenmalig 20% korting op outdoor kleding*. Op die manier kun je dit voorjaar met een goede uitrusting op pad. Ben je nog geen lid van KWBN? Lees hier hoe je lid wordt, zodat je kunt profiteren van de korting. Ook in de rest van het jaar biedt INTERSPORT acties aan KWBN-leden aan.

*m.u.v. schoenen en reeds afgeprijsde artikelen

Zoek een INTERSPORT bij jou in de buurt 

INTERSPORT heeft in Nederland ruim 50 winkels. Vind de dichtstbijzijnde INTERSPORT bij jou in de buurt via deze button.

Zoek een INTERSPORT