Ga naar INTERSPORT voor je wandeluitrusting

Met de juiste wandeluitrusting haal je meer plezier uit je wandeling. Bij INTERSPORT vind je een breed assortiment aan outdoor producten. Van schoenen tot jacks en van rugzakken tot wandelsokken. Op deze pagina vind je de actuele kortingsacties.

INTERSPORT is partner van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Als wandelaar kun je bij INTERSPORT een breed assortiment aan outdoor producten vinden, zoals wandelschoenen, kleding en rugzakken. Bovendien kun je bij INTERSPORT terecht voor diverse handige accessoires die goed van pas komen tijdens je wandeling, zoals producten voor het onderhoud van je schoenen.

Uitgebreid advies

In de winkels van INTERSPORT krijg je uitgebreid advies. Op die manier kun je met het juiste materiaal zoveel mogelijk plezier uit wandelen halen. Ben je op zoek naar wandelschoenen? Dan kun je in de winkel een voetscan laten maken, zodat je precies weet welke schoen geschikt is voor jouw voeten.

Gratis reflectievest bij aankoop van een paar wandelschoenen

INTERSPORT heeft vanaf 3 februari 2020 een speciale aanbieding voor KWBN-leden. Bij aankoop van een paar wandelschoenen krijg je een gratis reflectievest. Je krijgt het reflectievest in de INTERSPORT-winkels op vertoon van je Wandelvoordeelpas 2020. Let op: voor deze actie geldt op=op.

Meer info over de ledenactie

Zoek een INTERSPORT bij jou in de buurt 

INTERSPORT heeft in Nederland ruim 50 winkels. Vind de dichtstbijzijnde INTERSPORT bij jou in de buurt via deze button.

Zoek een INTERSPORT