Vierdaagse: Marbella 4 Days Walking

Ontdek de onbekende kanten van Marbella tijdens de Vierdaagse van Marbella: Marbella 4 Days Walking.

In oktober is het prima wandelweer in Zuid-Spanje, niet te warm en zeker niet te koud. Ontdek samen met wandelaars uit de hele wereld de onbekende kanten van Marbella tijdens de vierdaagse van Marbella: Marbella 4 Days Walking.

Marbella 4 Days Walking: 9e editie, 17 t/m 20 oktober 2019

De negende editie van de Vierdaagse van Marbella vindt plaats van 17 tot en met 20 oktober 2019. Het Parque Arroyo de la Represa, vlakbij het centrum van Marbella is het vertrekpunt voor de routes van 20 en 30 kilometer die u door de stad, de natuur en langs het strand voeren. De laatste dag, 20 oktober, loop je over de Vía Gladiolo weer terug naar Parque de la Constitucíon waar je met luid gejuich begroet zult worden.

Je kunt alle vier dagen meelopen maar het is ook mogelijk om zelf te kiezen welke dag je mee wilt wandelen. Kortom, een leuke gelegenheid voor een vakantie!

Marbella 4Days Fiesta

Wandelen in Marbella is op zich al een feestje maar in samenwerking met de gemeente en ondernemers in de binnenstad is er nog veel meer te doen! Restaurants, bars en winkels bieden speciale kortingen voor deelnemers en 's avonds zijn er muziek- en dansoptredens in het oude stadscentrum.

Gedurende de dag wordt de muziek op het evenementenplein verzorgd door live-bands - in 2018 waren dit de Blaasbalgen en Swing Dixieland Band - en dj's en vinden er diverse andere optredens plaats. Ook voor een warming-up wordt gezorgd! 

Klik hier voor meer informatie over de Marbella4DaysWalking.

Impressie 2017

RTV Bunschoten heeft een mooie reportage gemaakt in 2017. Bekijk via deze link de beelden.

Vervoer en verblijf

Touroperator Oad biedt volledig verzorgde reizen naar Marbella. Vlucht, vervoer van en naar het vliegveld van Málaga, hotel en inschrijving zijn inbegrepen. Wel zo makkelijk!

Naar de website van Oad

Meer lezen over wandelreizen?

Naar wandelreizen


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?