Wandel 4-daagse Marbella

In oktober is het prima wandelweer in Zuid-Spanje, niet te warm en zeker niet te koud. Ontdek samen met wandelaars uit de hele wereld de onbekende kanten van Marbella tijdens deze unieke wandel 4-daagse!

Marbella 4 Days Walking: 9e editie, 17 t/m 20 oktober 2019

De negende editie van de 4-daagse van Marbella vindt plaats van donderdag 17 tot en met zondag 20 oktober 2019. Het Parque Arroyo de la Represa, vlakbij het centrum van Marbella is het vertrekpunt voor de routes van 20 en 30 kilometer die je door de stad, de natuur en langs het strand voeren.

Marbella wordt ook wel het hart van de Costa del Sol genoemd. Je vindt er mooie boulevards, groene parken en tuinen en een historisch centrum met indrukwekkende architectuur. In het centrum loop je door smalle steegjes met gezellige winkeltjes. Deze straatjes leiden je naar het Plaza de los Naranjos: een plein uit de middeleeuwen omgeven door sinaasappelbomen. Strijk neer op een terras met uitzicht op de fontein en het bijzondere stadhuis. De ideale plek om na afloop van je wandeltocht uit te rusten.

De laatste dag, 20 oktober, loop je over de Vía Gladiolo weer terug naar Parque de la Constitucíon. In dit stadspark, met prachtige bomen en bloeiende struiken, word je met luid gejuich begroet. Hier kun je volop nagenieten van vier onvergetelijke wandeldagen door een schitterende omgeving.

Je kunt alle vier dagen meelopen, maar het is ook mogelijk om zelf te kiezen welke dag je mee wilt wandelen. Kortom, een prima bestemming voor een mooie vakantie!

Korting voor leden van KWBN

Ben je lid van KWBN? Dan ontvang je €20,- korting op het arrangement van Oad.

Ga mee met Oad

Onze partner Oad biedt in samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) een 8-daags arrangement aan naar Marbella, in combinatie met deze Wandel 4-daagse.

Waarom de Wandel 4-daagse reis bij Oad boeken?

  • Oad regelt alles voor je: vlucht, transfer en verblijf; 
  • Keuze uit 2 hotels op loopafstand van het startpunt; 
  • Lidmaatschap KWBN gratis voor één kalenderjaar; 
  • Eigen Nederlandssprekende Oad reisleiding ter plaatse; 
  • Korting van € 20,- p.p. op het arrangement als je lid bent van KWBN; 
  • Inschrijving voor de 4-daagse van Marbella. 

Boek dit arrangement bij Oad

Je kunt dit arrangement boeken via de website van Oad. Klik op de groene button.

Naar de website van Oad


Meer lezen over wandelreizen?

Naar wandelreizen


Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?