Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Tips & Tricks

Aan het trainen voor een lange afstand? Win een Perskindol-pakket

Wie traint voor een lange afstand, herkent dit wel: op een zeker moment ben je nét een stapje te ver gegaan en voel je dat in je benen. De producten van Perskindol helpen je bij spier- en gewrichtspijn. Wij mogen een compleet Perskindol-verzorgingspakket t.w.v. € 56,96 weggeven aan drie wandelaars! (actie afgesloten)

vlaggen en stand van Perskindol tijdens de 4Daagse Nijmegen
(Foto: © MNO Photo)

Ben jij aan het trainen voor een langere afstand, dan wil je dat natuurlijk goed opbouwen. Je lichaam moet wennen aan de belasting en aan de eenzijdige beweging van het wandelen. Geleidelijk bouw je je kilometers op maar daarbij kom je soms toch voor verrassingen te staan. Opeens komt daar die dip en voel je dat je vermoeide of stramme benen hebt. Dat is helemaal niet zo gek, als je bedenkt dat je vele duizenden stappen hebt gezet. 

man laat benen insprayen met Perskindol.
De juiste verzorging tijdens de 4Daagse Nijmegen. (Foto: © MNO Photo)

Voor, tijdens en na de wandeling

Perskindol heeft verzorgingsproducten die je zowel voor, tijdens als na je wandeling kunnen helpen bij dit euvel. Of het nu gaat om acute pijn of pijn over een langere periode: Perskindol helpt al meer dan 30 jaar heel veel wandelaars uit de brand. Misschien heb je de producten van dit merk weleens gezien bij een van de vele wandelevenementen? Ook dit jaar is Perskindol bijvoorbeeld weer te vinden op de KWbN Rustpost tijdens de 4Daagse Nijmegen.

Goede doorbloeding

Een van de toppers is de Perskindol Active Gel, een gele tube vol met plantaardige en etherische ingrediënten. De werking is tweevoudig: de gel verkoelt eerst, waarna kort daarop een verwarmend effect ontstaat. Dit zorgt voor een goede doorbloeding. Je vermoeide, vastzittende spieren ontspannen zich en de pijn wordt verzacht. De Active Gel is heel prettig bij spierpijn en milde pijn als gevolg van een blessure. Maar je kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken tijdens het sporten, want door het masserend in te smeren, stimuleer je de bloedcirculatie. Dat helpt spierpijn en kramp te voorkomen. Na het sporten kan het juist goed helpen om te verkoelen en de gespannen spieren te ontspannen.

tube Perskindol Active Gel.
Active Gel van Perskindol.
vrouw laat haar benen insprayen met Perskindol op een stand tijdens de 4Daagse.
Perskindol staat ook dit jaar weer op de KWbN Rustpost tijdens de 4Daagse Nijmegen. (Foto: © Suze Vermeer)

Winnen! 3x een compleet Perskindol-verzorgingspakket

Voor iedereen die nét iets makkelijker een lange afstand wil afleggen en korte metten wil maken met vermoeide of pijnlijke benen: doe mee met onze winactie samen met Perskindol. Wij mogen namelijk drie complete verzorgingspakketten t.w.v. € 56,96 weggeven, bestaande uit: Perskindol Active Gel, Perskindol Active Spray, Perskindol Cool Gel en Perskindol Hot Gel.

Helaas, deze actie is op 20 juni 2023 afgesloten. Je kunt niet meer meedoen. Houd Wandel.nl in de gaten voor nieuwe winacties!