Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Le Champion trakteert: win 5x2 tickets voor het Soester Wandelweekend

Sportorganisator Le Champion bestaat dit jaar 20 jaar. En… wie jarig is trakteert! Daarom mogen wij onder alle lezers van Wandel.nl nu 5x2 tickets voor het Soester Wandelweekend verloten. Doe mee en wandel straks in augustus mee met de mooie tocht door Baarn en Soest.

Blije vrouw en jongetje tijdens het Soester Wandelweekend.
Soester Wandelweekend. (Foto: © Shotbysylla)

Gefeliciteerd, Le Champion!

Liep jij eerder weleens de Wandel4daagse Alkmaar, Fjoertoer, Oer-IJ Expeditie, Zandvoort Light Walk, KiKa Haarlem City Walk of bijvoorbeeld de Mar-athon Sneek? Deze (en meer) mooie wandelevenementen komen allemaal uit de koker van Le Champion. Van bruisende binnenstad tot het strand en weidse groene landschappen. Je krijgt altijd een mooie afwisselende omgeving op goed bepijlde routes voorgeschoteld. En je bent verzekerd van versnaperingen en veel gezelligheid onderweg. Hier kunnen we nu al 20 jaar van genieten!

Wandelaars lopen over een brug tijdens de Wandel4daagse Alkmaar.
Wandel4daagse Alkmaar.
draait die vuurspuwt en toeschouwers tijdens de Fjoertoer Egmond.
Fjoertoer Egmond.
wandelaars in de sneeuw tijdens de 'Halve van Egmond' in januari 2003.
Halve van Egmond in 2003.

Het begon met… de Egmond Wandel Marathon

De organisator weet het nog goed: de eerste Le Champion-wandeltocht vond in 2003 plaats in Egmond aan Zee. Een lint van 2.800 wandelaars liep op een januaridag over een besneeuwd parcours door de omgeving van Egmond. Een succesvolle try-out, dat het jaar erop met 8.500 wandelaars werd geëvenaard tijdens de eerste echte tweedaagse Egmond Wandel Marathon.

Waar in eerste instantie de focus lag op wandelevenementen in Noord-Holland, is het aanbod inmiddels uitgebreid naar de rest van het land. Inmiddels brengt Le Champion jaarlijks meer dan honderdduizend mensen in beweging.

Soester Wandelweekend: 19 en 20 augustus

Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) viert met het 20-jarig wandeljubileum ook een jarenlang partnership met Le Champion. Daarom mogen we onder alle lezers van Wandel.nl tickets weggeven voor het eerstvolgende wandelevenement, het Soester Wandelweekend. Op zaterdag 19 en zondag 20 augustus kun je meedoen aan deze afwisselende tocht door (tegen die tijd paars gekleurde) heidevelden, bossen, duinen, Paleis Soestdijk, Landgoed de Paltz en veel historische plekken. Kies uit routes van 6, 10, 20 of 30 kilometer.

Twee blije wandelaars over de paarse heide tijdens Soester Wandelweekend.
Soester Wandelweekend. (Foto: © Shotsbyella)
wandelaars op Vliegbasis Soesterberg.
Vliegbasis Soesterberg tijdens het Soester Wandelweekend. (Foto: © Shotbysylla)

Doe je mee?

Jij én je wandelmaatje maken nu kans op een deelnamebewijs. Doe mee en vul het onderstaande win-formulier in. Op 17 juli trekken we vijf winnaars die samen met een +1 gratis mogen deelnemen aan het Soester Wandelweekend. Prijswinnaars krijgen per e-mail bericht van ons.

Deze winactie is inmiddels gesloten. Wij hebben contact opgenomen met de 5(x2) prijswinnaars!