Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Gratis Vierdaagse Experience app: van voorbereiding tot finish

Doe jij dit jaar mee aan de Vierdaagse Nijmegen? Met de Wandel.nl Vierdaagse Experience app sta je goed voorbereid aan de start. Zowel voor als tijdens de Vierdaagse ontvang je via de gratis app handige tips. Op die manier wandel je net iets makkelijker naar de Via Gladiola.

Header | /vierdaagse-app

Update 21 april 2020: Vanwege de coronacrisis kan de 104de Vierdaagse Nijmegen helaas niet doorgaan. We hopen je in 2021 met onze app Vierdaagse Experience op weg te kunnen helpen naar de Vierdaagse Nijmegen. Informatie hierover zal t.z.t. op deze pagina te vinden zijn.

Schema's en tips

De Wandel.nl Vierdaagse Experience app is ontwikkeld door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Vorig jaar trainden bijna 7000 Vierdaagse-deelnemers met de app. Via de app ontvang je behalve een trainingsschema voor de Vierdaagse-afstand die je gaat lopen ook wekelijks tips en adviezen. Ook tijdens de Vierdaagse krijg je via de Wandel.nl Vierdaagse Experience app handige tips. Bijvoorbeeld hoe je goed kunt herstellen voor de volgende etappe en waar je de volgende dag op moet letten.

Download direct de app

Nog meer Vierdaagse-plezier

Ook kun je met de app nog meer plezier aan de Vierdaagse beleven. Zo kun je fotofilters gebruiken, staan er leuke vragen en video's in de app en is er een chatfunctie om met je vrienden te communiceren.

Download de gratis app

De Wandel.nl Vierdaagse Experience app is samen met Close ontwikkeld en is onderdeel van de app Close. Om de app te kunnen gebruiken, vul je eerst het registratieformulier in. Vervolgens ontvang je een SMS om de Close app te downloaden. Hierna kun je de Wandel.nl app gebruiken. Heb je de Close app al op je smartphone? Dan krijg je na je registratie automatisch een pushbericht met de uitnodiging voor de Wandel.nl Vierdaagse Experience app.

Je kunt de app in verschillende appstores vinden onder de naam Close BV. Als je de app downloadt, dan is de evenementcode VXT20.

De gratis Wandel.nl Vierdaagse Experience app is te gebruiken op Android (vanaf versie 4.4) en Apple smartphones (vanaf iOS 11.0).

Download de app

Bekijk hieronder de video over de app: