Uitgebreide verzorging op KWBN Rustpost bij Vierdaagse Nijmegen 2018

De 102e Vierdaagse Nijmegen komt eraan! KWBN staat weer met een rustpost langs de route waar Vierdaagse-deelnemers weer uitgebreid verzorgd kunnen worden.

De 102e Vierdaagse Nijmegen komt eraan! Van 17 t/m 20 juli 2018 beleven weer tienduizenden wandelaars de ‘Walk of the World’. Loop jij ook mee? Dan heeft de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) speciale acties voor leden en niet-leden.

Ben je KWBN-lid?

KWBN ontvangt al haar Vierdaagselopende leden graag op de KWBN Rustpost. Als lid krijg je gratis toegang tot het voorste gedeelte. Wil je extra verzorging? Bestel dan het Vierdaagse Pluspakket.

Update 29 juni 2018: Het Pluspakket is uitverkocht.

Nog geen KWBN-lid?

Wil je optimaal kunnen genieten van de Vierdaagse? Bestel dan het KWBN Vierdaagse Pluspakket of het Vierdaagse Pakket. Hiermee kun je vier dagen terecht op de KWBN Rustpost langs de route en gebruik maken van alle voordelen, zoals zitgelegenheid en spierverzorging. Bovendien ontvang je een gratis KWBN-lidmaatschap tot eind 2018.  


Interessante artikelen voor Vierdaagse wandelaars

Over training en gezondheid

Tips om net iets makkelijker naar de Via Gladiola te lopen

Waar moet je aan denken tijdens de Vierdaagse? Wandel.nl geeft je tips. Van voldoende eten en drinken tot droge sokken meenemen.

Lees meer
Drinken tijdens het wandelen: tips

Hoe zorg je ervoor dat je voldoende drinkt tijdens een wandeltocht? Wandel.nl geeft tips.

Lees meer
Voorbereiden op de Vierdaagse: handige tips

Wandel.nl geeft je een aantal tips voor je voorbereiding op de Vierdaagse. Van trainen in de regen tot het inlopen van een tweede paar schoenen.

Lees meer
Rusten tijdens het wandelen

Veel wandelaars hebben behoefte aan een rustpauze tijdens een wandelevenement. Als je van tevoren weet waar, kun je je daarop instellen.

Lees meer
Blaren voorkomen en behandelen

Tijdens een wandeltocht worden je voeten zwaar belast. Door druk- en wrijvingskrachten op de huid kunnen blaren ontstaan. Wandel.nl geeft tips.

Lees meer
Wat eet een sportieve wandelaar?

Ben je een sportieve wandelaar? Let dan op je voeding. Als je gezond eet, presteer je beter en herstel je sneller. Niet alleen voor een wandeltocht, ook tijdens en daarna.

Lees meer
Tips: wandelen in de hitte

Het is belangrijk om juist bij zomerse temperaturen de juiste voorzorgsmaatregelen te treffen, vooral als de temperatuur richting tropische waarden gaat. Lees hier waarom.

Lees meer
10 tips voor het lopen van een prestatietocht

Je hebt goed getraind en staat aan de start van een uitdagende prestatietocht. Of je staat op het punt om een lange dagwandeling te maken. Met onderstaande tips ga je verantwoord op pad. En kun je onderweg volop genieten.

Lees meer

Over de wandeluitrusting

Over evenementen

Geïnteresseerd in georganiseerde wandelevenementen?

Zoek in de Wandelagenda