Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Via Vierdaagse Lite

Via Vierdaagse Lite is hét voorbereidingsprogramma voor alle deelnemers aan de 4Daagse Nijmegen. Op deze pagina lees je wat het programma inhoudt.

4Daagse voorbereiden met Wandel.nl-App

Via Vierdaagse Lite is hét voorbereidingsprogramma voor de 4Daagse Nijmegen. Het biedt deelnemers aan de 4Daagse Nijmegen de mogelijkheid om onder begeleiding van de Wandel.nl-app te trainen voor deelname aan dit prachtige wandelevenement.

 

Inschrijven Via Vierdaagse 2023 Lite

Goed voorbereid op de 4Daagse

De 105de 4Daagse Nijmegen staat gepland van 18 tot en met 21 juli 2023. Om goed voorbereid van start te gaan biedt KWbN sinds 2008 het Via Vierdaagse trainingsprogramma aan, speciaal voor debutanten. Omdat het programma jaarlijks tot goede resultaten leidt, hebben wij in 2023 besloten een light-variant aan te bieden aan iedereen die zich goed wil voorbereiden op de 4Daagse Nijmegen. Je kunt je hiervoor inschrijven als je al een startbewijs voor de 4Daagse Nijmegen hebt bemachtigd.

Inschrijving Via Vierdaagse Lite

Doe je mee? Zo werkt het

Loop jij dit jaar de 4Daagse Nijmegen, maar weet je niet goed hoe je hiervoor moet trainen? Dan is het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse Lite iets voor jou.

Voordelen

  • Gebruik van de speciale trainingsmodule in de Wandel.nl-app (februari t/m juli)
  • Wekelijks tips in de app
  • Wekelijks via de app uitleg over de trainingsaccenten voor de komende week
  • Uitlooppercentage van 93%
  • 6% lagere uitval (9% bij 50 km)
  • Gemiddeld beoordelingscijfer is een 8.1
  • 95% van deelnemers beveelt Via Vierdaagse aan

Om aan Via Vierdaagse Lite te kunnen deelnemen, moet je de beschikking hebben over een smartphone. Het trainingsschema en alle tips en adviezen ontvang je namelijk in een speciale trainingsmodule in de Wandel.nl-app. De app is te gebruiken op Android (vanaf versie 8.0) en Apple smartphones (vanaf iOS 13.0, iPhone 6 en nieuwer). 

Kosten
De kosten voor 2023 zijn € 60,-. KWbN-leden betalen € 55,-.

Start nu met trainen
Ben jij van plan om deel te nemen aan de 4Daagse Nijmegen begin dan nu alvast met trainen. Wandel doordeweeks 2 dagen 1 uur (bijvoorbeeld op dinsdag en donderdag) en loop in het weekend 5-10 kilometer.

Kick-off Via Vierdaagse 2023

We starten graag met alle Via Vierdaagse-deelnemers van 2023 met een gezamenlijke kick-off. Dit is een digitale bijeenkomst waarbij je uitleg krijgt over het Via Vierdaagse-programma en je krijgt meteen de gelegenheid om vragen te stellen via de chat.

De Via Vierdaagse kick-off gaat live op donderdag 9 februari van 20.00 - 21.00 uur en wordt gepresenteerd door Bart Putman, wandeltrainer, -coach, voedingsdeskundige en 4Daagsefanaat.

Trainen met de Wandel.nl-App

Heb je je aangemeld voor Via Vierdaagse Lite dan krijg je vanaf begin febuari 2023 toegang tot de trainingsmodule in de in de Wandel.nl-app. In deze app krijg je wekelijks tips en trainingsaccenten en hier staat ook het trainingsschema voor de door jouw gekozen afstand.

Nadat je succesvol bent ingeschreven voor Via Vierdaagse Lite 2023, ontvang je instructies over het downloaden van de app.

Ben je ingeschreven voor Via Vierdaagse Lite en lukt het je niet om de app te downloaden of te gebruiken? Stuur dan een mail naar info@viavierdaagse.nl, zodat wij je kunnen helpen.