Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Via Vierdaagse Lite

Via Vierdaagse Lite is hét voorbereidingsprogramma voor alle deelnemers aan de 4Daagse Nijmegen. Op deze pagina lees je wat het programma inhoudt.

Via vierdaagse; schoenen aantrekken

Heb jij reeds een startbewijs voor de 4Daagse Nijmegen bemachtigd? Dan wil je natuurlijk goed voorbereid van start gaan bij dit prachtige wandelevenement. Via Vierdaagse Lite is hét digitale voorbereidingsprogramma voor de 4Daagse Nijmegen. Met behulp van de Wandel.nl-app bereid jij je goed voor op jouw 4Daagse.

Nieuw: training voor alle 4Daagselopers

De 106de 4Daagse Nijmegen staat gepland van 16 tot en met 19 juli 2024. Om goed voorbereid van start te gaan biedt KWbN sinds 2008 het Via Vierdaagse-trainingsprogramma aan, speciaal voor debutanten. Omdat het programma jaarlijks tot goede resultaten leidt, hebben wij besloten een lite-variant aan te bieden aan iedereen die zich goed wil voorbereiden op de 4Daagse Nijmegen. Je kunt je hiervoor inschrijven als je al een startbewijs voor de 4Daagse Nijmegen hebt bemachtigd.

Doe je mee? Zo werkt het

Loop jij dit jaar de 4Daagse Nijmegen, maar weet je niet goed hoe je hiervoor moet trainen? Dan is het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse Lite iets voor jou.

Voordelen Via Vierdaagse Lite

  • Gebruik van de speciale trainingsmodule in de Wandel.nl-app (februari t/m juli)
  • Wekelijks tips in de app
  • Wekelijks via de app uitleg over de trainingsaccenten voor de komende week
  • Uitlooppercentage van 93%
  • 6% lagere uitval (9% bij 50 km)
  • Gemiddeld beoordelingscijfer is een 8.1
  • 95% van deelnemers beveelt Via Vierdaagse aan

Om aan Via Vierdaagse Lite te kunnen deelnemen, moet je de beschikking hebben over een smartphone. Het trainingsschema en alle tips en adviezen ontvang je namelijk in een speciale trainingsmodule in de Wandel.nl-app. De app is te gebruiken op Android (vanaf versie 8.0) en Apple smartphones (vanaf iOS 13.0, iPhone 6 en nieuwer). 

Kosten
De kosten voor Via Vierdaagse Lite 2024 bedragen €65,- voor niet-leden en €60,- voor leden van KWbN. 

Start nu met trainen
Ben jij van plan om deel te nemen aan de 4Daagse Nijmegen? Begin dan nu alvast met trainen. Wandel doordeweeks 2 dagen 1 uur (bijvoorbeeld op dinsdag en donderdag) en loop in het weekend 5 tot 10 kilometer.

Via Vierdaagse Compleet
Goed om te weten: we bieden ook een compleet Via Vierdaagse-pakket aan voor 4Daagsedeelnemers die nog geen startbewijs voor de 4Daagse Nijmegen hebben bemachtigd. Je maakt dan gebruik van alle bovengenoemde voordelen én ontvangt tevens een startbewijs. Bovendien heb je toegang tot het Via Vierdaagse-specialistenteam. De deelnamekosten van Via Vierdaagse Compleet worden nader bekend gemaakt. Klik hier voor meer info over het complete Via Vierdaagse programma.

Kick-off Via Vierdaagse 2024

We starten met alle Via Vierdaagse-deelnemers van 2024 met een gezamenlijke kick-off. Dit is een digitale bijeenkomst waarin je uitleg krijgt over het Via Vierdaagse-programma en je krijgt meteen de gelegenheid om vragen te stellen via de chat.

De Via Vierdaagse kick-off wordt gepresenteerd door Bart Putman, wandeltrainer, -coach, voedingsdeskundige en 4Daagsefanaat. De digitale kick-off is terug te kijken.

Trainen met de Wandel.nl-App

Heb je je aangemeld voor Via Vierdaagse Lite, dan krijg je toegang tot de trainingsmodule in de Wandel.nl-app. In deze app krijg je wekelijks tips en trainingsaccenten en hier staat ook het trainingsschema voor de door jouw gekozen wandelafstand.

Nadat je succesvol bent ingeschreven voor Via Vierdaagse Lite, ontvang je instructies over het downloaden van de app.

Ben je ingeschreven maar lukt het je niet om de app te downloaden of te gebruiken? Stuur dan een mail naar info@viavierdaagse.nl, zodat wij je kunnen helpen.