Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Via Vierdaagse Lite

Via Vierdaagse Lite is hét voorbereidingsprogramma voor alle deelnemers aan de 4Daagse Nijmegen. Op deze pagina lees je wat het programma inhoudt.

4Daagse voorbereiden met Wandel.nl-App

Heb jij reeds een startbewijs voor de 4Daagse Nijmegen bemachtigd? Dan wil je natuurlijk goed voorbereid van start gaan bij dit prachtige wandelevenement. Via Vierdaagse Lite is hét digitale voorbereidingsprogramma voor de 4Daagse Nijmegen. Met behulp van de Wandel.nl-app bereid jij je goed voor op jouw 4Daagse.

Nieuw: training voor alle 4Daagselopers

De 105de 4Daagse Nijmegen staat gepland van 18 tot en met 21 juli 2023. Om goed voorbereid van start te gaan biedt KWbN sinds 2008 het Via Vierdaagse-trainingsprogramma aan, speciaal voor debutanten. Omdat het programma jaarlijks tot goede resultaten leidt, hebben wij in 2023 besloten een lite-variant aan te bieden aan iedereen die zich goed wil voorbereiden op de 4Daagse Nijmegen. Je kunt je hiervoor inschrijven als je al een startbewijs voor de 4Daagse Nijmegen hebt bemachtigd.

Update april 2023: De inschrijving voor Via Vierdaagse 2023 én Via Vierdaagse Lite is gesloten. 

Doe je mee? Zo werkt het

Loop jij dit jaar de 4Daagse Nijmegen, maar weet je niet goed hoe je hiervoor moet trainen? Dan is het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse Lite iets voor jou.

Voordelen Via Vierdaagse Lite

  • Gebruik van de speciale trainingsmodule in de Wandel.nl-app (februari t/m juli)
  • Wekelijks tips in de app
  • Wekelijks via de app uitleg over de trainingsaccenten voor de komende week
  • Uitlooppercentage van 93%
  • 6% lagere uitval (9% bij 50 km)
  • Gemiddeld beoordelingscijfer is een 8.1
  • 95% van deelnemers beveelt Via Vierdaagse aan

Om aan Via Vierdaagse Lite te kunnen deelnemen, moet je de beschikking hebben over een smartphone. Het trainingsschema en alle tips en adviezen ontvang je namelijk in een speciale trainingsmodule in de Wandel.nl-app. De app is te gebruiken op Android (vanaf versie 8.0) en Apple smartphones (vanaf iOS 13.0, iPhone 6 en nieuwer). 

Kosten
De kosten voor 2023 zijn € 60,-. KWbN-leden betalen € 55,-.

Start nu met trainen
Ben jij van plan om deel te nemen aan de 4Daagse Nijmegen? Begin dan nu alvast met trainen. Wandel doordeweeks 2 dagen 1 uur (bijvoorbeeld op dinsdag en donderdag) en loop in het weekend 5 tot 10 kilometer.

Via Vierdaagse Compleet
Goed om te weten: we bieden ook een compleet Via Vierdaagse-pakket aan voor 4Daagsedeelnemers die nog geen startbewijs voor de 4Daagse Nijmegen hebben bemachtigd. Je maakt dan gebruik van alle bovengenoemde voordelen én ontvangt tevens een startbewijs. Bovendien heb je toegang tot het Via Vierdaagse-specialistenteam. Deelname aan Via Vierdaagse kost € 169,- voor niet leden en € 154,- voor leden van KWbN. Klik hier voor meer info over het complete Via Vierdaagse programma.

Update 16 februari 2023: de startbewijzen van de 4Daagse Nijmegen zijn nu uitverkocht via de reguliere inschrijving van het evenement. Heb je nog geen startbewijs maar wil je wel meedoen? Schrijf je dan nu in voor Via Vierdaagse Compleet, want wij hebben op dit moment nog enkele startbewijzen beschikbaar inclusief het trainingsprogramma!

Kick-off Via Vierdaagse 2023

We starten met alle Via Vierdaagse-deelnemers van 2023 met een gezamenlijke kick-off. Dit is een digitale bijeenkomst waarin je uitleg krijgt over het Via Vierdaagse-programma en je krijgt meteen de gelegenheid om vragen te stellen via de chat.

De Via Vierdaagse kick-off werd uitgezonden op donderdag 9 februari van 20.00 - 21.00 uur en werd gepresenteerd door Bart Putman, wandeltrainer, -coach, voedingsdeskundige en 4Daagsefanaat. Deelnemers die zich na 9 februari inschrijven voor Via Vierdaagse Lite, kunnen de digitale kick-off terugkijken.

Trainen met de Wandel.nl-App

Heb je je aangemeld voor Via Vierdaagse Lite, dan krijg je toegang tot de trainingsmodule in de Wandel.nl-app. In deze app krijg je wekelijks tips en trainingsaccenten en hier staat ook het trainingsschema voor de door jouw gekozen wandelafstand.

Nadat je succesvol bent ingeschreven voor Via Vierdaagse Lite, ontvang je instructies over het downloaden van de app.

Ben je ingeschreven maar lukt het je niet om de app te downloaden of te gebruiken? Stuur dan een mail naar info@viavierdaagse.nl, zodat wij je kunnen helpen.