Via Vierdaagse

Via Vierdaagse is hét voorbereidingsprogramma voor de Vierdaagse Nijmegen. Train onder professionele begeleiding voor jouw eerste Vierdaagse! Je hebt bovendien een gegarandeerd startbewijs voor de 104de Vierdaagse Nijmegen.

Via Vierdaagse 2020 zit vol!

Wat jammer dat het niet gelukt is je in te schrijven voor Via Vierdaagse 2020. Je kunt je nog wel inschrijven voor de wachtlijst.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Hoe werkt de wachtlijst?

Door je gegevens achter te laten kom je op een wachtlijst terecht.  Voor deze lijst geldt: wie het eerst komt wie het eerst maalt. Dus mocht in de komende twee weken een deelnemer aan Via Vierdaagse uitvallen of zich bedenken, dan gaat deze plek naar de bovenste persoon op de wachtlijst. Na 24 januari 2020 vervalt de kans op plaatsing via de wachtlijst en adviseren wij je om je via de reguliere weg in te schrijven voor de 104e Vierdaagse Nijmegen.

Informatie over Via Vierdaagse

Heb jij altijd al een keer de Vierdaagse Nijmegen willen lopen, maar weet je niet goed hoe je hier voor moet trainen? Dan is het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse iets voor jou. Dit programma is speciaal bedoeld voor Vierdaagse-debutanten. Om aan Via Vierdaagse 2020 te kunnen deelnemen, moet je de beschikking hebben over een smartphone. Het trainingsschema en alle tips ontvang je namelijk met de Via Vierdaagse app.

Onder leiding van professionele trainers ga jij je optimaal voorbereiden op het grootste wandelevenement ter wereld. Bovendien heb je als Via Vierdaagse-deelnemer gegarandeerd een startbewijs voor de 104de Vierdaagse Nijmegen. Je krijgt tijdens je voorbereiding een trainingsschema op maat en adviezen van professionele begeleiders. Doe mee met Via Vierdaagse en loop deze zomer voor de eerste keer over de Via Gladiola!

Via Vierdaagse op een rij:

  • Professionele begeleiding, inclusief een trainingsschema op maat in de Via Vierdaagse app;
  • Een gegarandeerd startbewijs voor de 104de Vierdaagse Nijmegen (21 t/m 24 juli 2020);
  • 93% van de Via Vierdaagse-deelnemers loopt de Vierdaagse uit;
  • Beoordeling Via Vierdaagse door eerdere deelnemers: 8.1.