Via Vierdaagse

Via Vierdaagse is hét voorbereidingsprogramma voor de Vierdaagse Nijmegen. Train onder professionele begeleiding voor jouw eerste Vierdaagse! Je hebt bovendien een gegarandeerd startbewijs voor de 103de Vierdaagse Nijmegen.

Heb jij altijd al een keer de Vierdaagse Nijmegen willen lopen, maar weet je niet goed hoe je hier voor moet trainen? Dan is het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse iets voor jou. Dit programma is speciaal bedoeld voor Vierdaagse-debutanten.

Ja, ik schrijf mij in

De inschrijving van Via Vierdaagse start op maandag 14 januari 2019 om 9.00 uur. Deelname aan Via Vierdaagse kost €239. Schrijf je snel in, want vol is vol (er zijn 1.750 plekken beschikbaar).

Onder leiding van professionele trainers ga jij je optimaal voorbereiden op het grootste wandelevenement ter wereld. Bovendien heb je als Via Vierdaagse-deelnemer gegarandeerd een startbewijs voor de 103de Vierdaagse Nijmegen. Je krijgt tijdens je voorbereiding een trainingsschema op maat en adviezen van professionele begeleiders. Doe mee met Via Vierdaagse en loop deze zomer voor de eerste keer over de Via Gladiola!

Via Vierdaagse op een rij:

  • Professionele begeleiding, inclusief een trainingsschema op maat;
  • Een gegarandeerd startbewijs voor de 103de Vierdaagse Nijmegen (16 t/m 19 juli 2019);
  • 80% van de Via Vierdaagse-deelnemers loopt de Vierdaagse uit;
  • Beoordeling Via Vierdaagse door eerdere deelnemers: 8.0.