Via Vierdaagse

Via Vierdaagse is hét voorbereidingsprogramma voor de Vierdaagse Nijmegen. Train onder professionele begeleiding voor jouw eerste Vierdaagse! Je hebt bovendien een gegarandeerd startbewijs voor de 104de Vierdaagse Nijmegen.

Heb jij altijd al een keer de Vierdaagse Nijmegen willen lopen, maar weet je niet goed hoe je hier voor moet trainen? Dan is het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse iets voor jou. Dit programma is speciaal bedoeld voor Vierdaagse-debutanten.

De Vierdaagse Nijmegen is in 2020 van 21 juli tot en met 24 juli. Via onderstaande button kun je aangeven dat je interesse hebt in Via Vierdaagse 2020. Je ontvangt dan vanzelf bericht wanneer de inschrijving van start gaat (dit zal begin 2020 zijn).

Ja, ik heb interesse in Via Vierdaagse 2020

Onder leiding van professionele trainers ga jij je optimaal voorbereiden op het grootste wandelevenement ter wereld. Bovendien heb je als Via Vierdaagse-deelnemer gegarandeerd een startbewijs voor de 103de Vierdaagse Nijmegen. Je krijgt tijdens je voorbereiding een trainingsschema op maat en adviezen van professionele begeleiders. Doe mee met Via Vierdaagse en loop deze zomer voor de eerste keer over de Via Gladiola!

Via Vierdaagse op een rij:

  • Professionele begeleiding, inclusief een trainingsschema op maat;
  • Een gegarandeerd startbewijs voor de 104de Vierdaagse Nijmegen (21 t/m 24 juli 2020);
  • 86% van de Via Vierdaagse-deelnemers loopt de Vierdaagse uit;
  • Beoordeling Via Vierdaagse door eerdere deelnemers: 8.0.