Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Uitrusting

Houd je hoofd koel tijdens het wandelen

Ben je gek op lange tochten, maar merk je dat de warmte je soms teveel wordt? Dan is een koelsjaal dé oplossing voor jou. Of je nu je vakantiebestemming per voet verkent, of deze zomer een meerdaagse wandeltocht maakt, een koelsjaal kan je wandelervaring aanzienlijk verbeteren.

Header | /zomerstappen

Een koelsjaal is een innovatief accessoire dat speciaal is ontworpen om je koel te houden tijdens warme wandelingen. Door de speciale technologie en materialen, blijft de sjaal langdurig koel en helpt het je lichaamstemperatuur te reguleren. Dit maakt het een onmisbaar item voor wandeltochten in de zomer of tijdens warme klimaten.

Koelsjaal

Hoe werkt de koelsjaal?

Voordat je de sjaal omdoet activeer je de verkoelende elementen door de sjaal in koud water te leggen. De Trickie® koelsjaal zet uit doordat de elementen in de sjaal het water absorberen. Nu is de sjaal klaar voor gebruik en kun je deze om je nek dragen. Door de vele bloedvaten in je nek af te koelen zal je hele lichaam de verfrissende werking ervaren. Wil je een extra koel effect? Leg de sjaal dan de dag voor het wandelen in de koelkast. Dankzij het duurzame ontwerp kun je de sjaal steeds opnieuw gebruiken.

Comfort en verkoeling in één

Gemaakt van fijn antibacterieel materiaal en Super Absorberend Polymeer (SAP), biedt deze sjaal langdurige verkoeling en ultiem comfort. De materialen zijn zorgvuldig gekozen na een uitgebreide testfase en zijn goedgekeurd door verschillende internationale instanties. Het speciaal geselecteerde biologische katoen maakt Trickie® een zacht en stijlvol product.

Laboratoriumonderzoek toont aan dat de koelsjaal veel langer verkoeling biedt dan een natte handdoek. Na activatie blijft de koelsjaal tot wel 20 uur effectief koelen. 

Haal jouw koelsjaal op de Wedren

Als 4Daagse-loper wil je natuurlijk goed voorbereid zijn op het weer. Kom aanstaande zondag en maandag naar onze stand op de Wedren en haal daar jouw koelsjaal (zolang de voorraad strekt). 

Reguliere prijs: €16,95

Prijs KWbN-leden: €14,45