Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Uitrusting

Hanwag Blueridge ES wandelschoen: Comfort zonder compromissen

Het schoenenmerk Hanwag heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en dat zie je terug in de nieuwe Blueridge ES wandelschoen. Deze comfortabele wandelschoenen laten niet meer achter dan hun eigen voetafdruk. Op deze pagina lees je meer over het nieuwe model en het verhaal van Hanwag.

Hanwag Blueridge ES

In samenwerking met Hanwag

Rots, gras, mos en zand – de paden die we nemen, leiden ons vaak door en over een grote verscheidenheid aan terrein. Wat hebben al deze paden met elkaar gemeen? Ze maken deel uit van één groot systeem: de natuur. Daarom vindt Hanwag het heel erg belangrijk dat de ontwikkeling en productie van al haar schoenen daar zo weinig mogelijk impact op heeft.

Wat heeft dit met de Blueridge te maken? Dit lichtgewicht model combineert meer dan ooit de kernwaarden van Hanwag: hoge kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid met innovatieve technische kenmerken, alsmede het gebruik van gerecyclede en duurzame materialen. Het resultaat is een schoen die zo weinig mogelijk grondstoffen gebruikt en in het waardevolle natuursysteem niet veel meer achterlaat dan zijn eigen voetafdrukken.

Hanwag Blueridge ES wandelschoen

Blueridge

Deze multifunctionele wandelschoen, in een halfhoge of lage variant, is de ideale partner voor wandelingen met lichte bepakking.  Of het nu in de bergen is of tijdens een wandeling langs de kust, de schoen is gemaakt voor actieve dagen in de natuur maar ook geschikt voor je dagelijkse ommetje.

Logo Blueridge
Map materialen van de wandelschoen

Volledig afkomstig uit Europa

Het materiaal is uitsluitend afkomstig van Europese leveranciers en de schoen wordt volledig in Europa gemaakt. Maar de Blueridge doet nog meer om zijn doel `Leave nothing but footprints´ te bereiken. Het meest duurzame detail is het volledig PFC-vrije EcoShell membraan. Dat waterdichtheid en ademend vermogen biedt zonder het gebruik van fluorkoolstoffen.

Blueridge in het kort:

  • 100% PFC-vrij
  • Volledig ‘Made in Europe’
  • Hoogwaardig Perwanger bovenleer met 100% gerecycled textiel
  • Waterdichte, ademende Eco-Shell voering
  • Dempende en stabiliserende tussenzool met unieke 3D-constructie
  • Terragrip slijtzool (15% recycled rubber)

Zelf uitproberen

Bij de verkooppunten van Hanwag kan je zelf uitproberen of de wandelschoenen iets voor jou zijn. Tevens ondersteunen de verkopers je bij het maken van de beste keuze voor jouw voeten.

Zoek hier een verkoper bij jou in de buurt