Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Route

Ontdek De Baronie

De Baronie is gelegen in de groene driehoek van Breda, Tilburg en de Belgische grens. In deze streek houden ze van ’t goeie leven. Je bent hier van harte welkom voor een dagje uit of een weekendje weg. Op deze pagina geven we je inspiratie.

De Regte Heide
De Regte Heide

Door Toerisme De Baronie

De Baronie is gelegen in de groene driehoek van Breda, Tilburg en de Belgische grens. In deze streek houden we van ’t goeie leven, van op het gemakje genieten, jezelf verwonderen over al dat moois. Van uitgestrekte bossen tot Vlaamse frieten en van aardbeienveld tot smokkelaarspad, je vindt het hier allemaal. Dus wil je even de boel de boel laten en er lekker tussenuit? Je bent hier van harte welkom voor een dagje uit of een weekendje weg.

Blijf je nog wat langer?

Kom dan kamperen of reserveer een slaapplek in een van de gezellige hotels of bed and breakfasts die de regio rijk is. Vanuit je logeeradres ben je overal binnen een half uurtje rijden. Een dagje shoppen in Breda, een museum bezoeken in Tilburg of genieten van een koffie en een wandeling vanuit een van de natuurpoorten. Bezoek pretpark De Efteling of Safaripark de Beekse Bergen. In De Baronie is het allemaal dichtbij!

Top 8 mooiste wandelingen

Speciaal voor jou zijn we op pad gegaan en hebben we acht verschillende en zeer gevarieerde wandelroutes voor je samengesteld. Nergens vind je zoveel variatie in landschappen dan hier in de regio. Kortom:

  • Acht favorieten die je echt gezien moet hebben (routes van 8-14 km).
  • Ca. 100 kilometer lang genieten over stille wegen en onverharde paden.
  • Een aaneenschakeling van rust, natuur, historie, cultuur en kunst.
  • Een mooie reden om hier wat langer te verblijven.
De Strijbeekse Heide
De Strijbeekse Heide
Wandelaars op de Strijbeekse Heide
Wandelaars op de Strijbeekse Heide

Meer weten over de Top 8? Alle informatie en om de wandelbundel te bestellen, vind je hier.

Wil jij kans maken op deze wandelbundel? We verloten er 10! Volg ons dan op Facebook en op Instagram. Je maakt kans door een bericht over de TOP 8 van onze pagina te delen of door een mooie zelfgemaakte natuurfoto te delen met #toerismedebaronie. Wie weet laten we deze zien op onze kanalen!

Zoek je meer uitdaging en wil je langere afstanden lopen in combinatie met een verblijf in de buurt, dan is de meerdaagse wandeltocht Het Oranje-Nassau Pad, iets voor jou.