Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Wandel 4-daagse Toscane

Ga je in het najaar graag de zon achterna? Maak al wandelend kennis met het prachtige Italiaanse landschap tijdens de Wandel 4-daagse Toscane! Tijdens de wandelingen geniet je van het glooiende landschap, de intieme middeleeuwse stadjes en heel veel gezelligheid tijdens én na de wandelingen.

Wandel 4-daagse Toscane

In samenwerking met Oad

De wandel 4-daagse in Toscane vindt dit najaar plaats van 29 september tot en met 2 oktober 2023. Je wandelt routes van 15 of 25 kilometer door het natuurschoon en de authentieke dorpjes van Italië. De routes starten vanaf de Walking Village bij de oude Terme Tamerici. Deze stad staat bekend als één van de grootste kuuroorden van Italië en behoort sinds kort tot het Unesco werelderfgoed. Bij het voldoen van alle wandeldagen ontvang je jouw welverdiende medaille als herinnering aan dit gezellige wandelevenement. 

Boek eenvoudig bij Oad

Om het jou extra gemakkelijk te maken biedt Oad speciale Wandel-4daagse arrangementen aan. Oad regelt alles voor je zodat jij extra kunt genieten van je wandelreis:

  • Vlucht, transfer en verblijf
  • Hotel op loopafstand van het startpunt
  • Nederlandssprekende reisleiding op locatie
  • Korting van €20,- p.p. op het arrangement als je lid bent van de KWbN
  • Inschrijving voor de 4-daagse van Toscane
  • Een leuke excursie naar Lucca
Verzeker jezelf van een plekje
Wijngaarden Italië
Italiaans dorpje
Wandelen door wijngaarden Italië

Hoe gaat je wandelreis eruit zien?

Met Oad vertrek je 27 september voor 8 dagen naar het zonnige Toscane en word je op de luchthaven van Pisa begroet door de Nederlandssprekende reisbegeleiding. De volgende dag kun je op eigen gelegenheid de stad verkennen en haal je jouw startbewijs op bij de Walking Village. Vrijdag is het dan zover: de start van de Wandel 4-daagse. De komende 4 dagen wandel je door de oude stadjes en schitterende natuur van Toscane. Op dinsdag staat een schitterende excursie op het programma naar de middeleeuwse stad: Lucca. In dit charmante stadje heerst een heerlijke Italiaanse sfeer, een mooie afsluiter van de reis. Op woensdag kom je weer terug in Nederland.

Leuk, ik wil met Oad mee!

Liever naar de Spaanse zon?

Dit najaar kun je ook genieten van vier wandeldagen onder de Spaanse zon. Ga mee met de wandel 4-daagse naar Marbella van 5 tot en met 8 oktober 2023.

Meer informatie