Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Maak kans op een 5-daagse wandelvakantie met Hanwag

Als Wandel.nl lezer maak jij exclusief kans op een 5-daagse wandelvakantie voor twee personen naar Kleinwalsertal in Oostenrijk van 25 tot 29 september. Deze wandelreis wordt georganiseerd door onze partner Hanwag. Lees hieronder hoe jij kans maakt.

Bergen nabij Kleinwalsertal in Oostenrijk
Bergen nabij Kleinwalsertal in Oostenrijk

Gemaakt in Beieren – gedragen over de hele wereld

Van 1921 tot vandaag de dag ontwerpt Hanwag wandelschoenen met traditioneel Beiers handwerk. Al die jaren hebben ze de wandelaar niet uit het oog verloren en dankzij continue innovatie en hun technische expertise creëren ze telkens weer wandelschoenen die nóg beter aansluiten op de wensen en behoefte van de wandelaar. Met sterke focus op de perfecte pasvorm, robuustheid en de verwerking van duurzame en eerlijke materialen zijn alle producten van Hanwag ‘Made in Europe’.

Hoe maak je kans?

Bij inschrijving op de nieuwsbrief van Hanwag maak je nu kans op een 5-daags verblijf voor twee personen in Kleinwalsertal. Een prachtig dal in Voralberg in het westen van Oostenrijk, op 803 km rijden van Utrecht. Tijdens dit verblijf overnacht je in de sfeervolle KWT lodge van Boaz en Sanne. Je verblijf is inclusief ontbijt, bergbahntickets en gratis shuttlebus. Ook ga je een dag op pad met een ervaren berggids die jou de mooiste plekjes van de omgeving laat zien. De reis vindt plaats van 25 tot 29 september. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van Hanwag.

Meld je hier aan voor de Hanwag nieuwsbrief en maak kans!
KWT logde Kleinwalsertal in Oostenrijk
Uitzicht over bergen in Oostenrijk

Te winnen verblijf in het kort

  • 5-daags verblijf (4 nachten) in de sfeervolle KWT lodge van Boaz en Sanne van 25 tot 29 september
  • Voor 2 personen, in een gedeelde kamer
  • Inclusief ontbijt, exclusief lunch en diner
  • Inclusief bergbahntickets en gratis shuttlebus (Kleinwalsertal), geldig gedurende het verblijf
  • Exclusief reisverzekering, exclusief vervoer
  • Een warm welkom namens Hanwag
  • Een dag op pad met een ervaren berggids

*Let op: Coronamaatregelen en actievoorwaarden van toepassing. De datum van het event evenals de groepsindeling staat vast en kan niet worden omgeboekt. I.v.m de COVID-19 geldende regels kan Fenix Outdoor Benelux B.V. besluiten het event te verplaatsen of in een aangepaste vorm door te laten gaan.

Klik hier voor meer informatie