Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Maak kennis met de Eneco Clean-Up Walk ambassadeurs

De Eneco Clean-Up Walk heeft een aantal enthousiaste ambassadeurs. Wij hebben de gezamenlijke missie om mensen bewuster te maken van zwerfafval en het belang om Nederland schoner te maken. Samen kleuren we Nederland groen! Heb je de berichten van onze ambassadeurs al gezien op social media?

Zonder Titel (1280 X 640 Px) (1)

Wij stellen onze ambassadeurs graag aan jullie voor

Er zijn meerdere ambassadeurs ingezet rondom de Eneco Clean-Up Walk, van Sander Hoogendoorn tot aan Elsbeth Teeling van de Club van relaxte moeders. Alles met als doel om iedereen bewuster te maken en samen de schouders eronder te zetten om het zwerfafval op te ruimen.

Sander 1280X640

Sander Hoogendoorn

Sander Hogendoorn is een actieve radio DJ die van wandelen en hardlopen houdt en daar veel over post. Hij is daarnaast ambassadeur voor The Plastic Soup Foundation, wat qua thema natuurlijk heel goed aansluit bij de Eneco Clean-Up Walk. Sander gaat de uitdaging met ons aan om op 22 en 23 oktober de landkaart van Nederland groen te kleuren. “Samen maken wij de aarde schoner”.

Elsbeth Teeling

Elsbeth is de no nonsens moeder van Teun en Keet. Teun is 12 en Keet is 17. Keet was de jongste olympische sporter op de Winterspelen afgelopen jaar. 

Ik word blij van de combi wandelen, iets actiefs ondernemen met Teun, én nog iets goeds doen voor de omgeving ook." - Elsbeth Teeling”, clubvanrelaxtemoeders

Els
Samen maken wij de aarde schoner | Sander Hoogendoorn
Mirjam Hart ECUW

Mirjam Hart

Moeder van drie kinderen. Blogt via eengoedverhaal.nu met tips voor een groenere levensstijl.

"Met de kleintjes ga ik ook een rondje doen en maken we samen de straten een stukje schoner." Mirjam Hart - Eengoedverhaal.nu

Marije van der Made

Presentatrice, YouTuber en verhalenverteller. Blogt veel over duurzame onderwerpen en maakt mensen graag bewuster het klimaat en het milieu.

"Ik heb het echt nodig om elke dag even te wandelen, dat ruimt m’n hoofd op! Dus waarom niet gelijk de straten ook"?

Marije 1280X640
Willemijn 1280X640

Willemijn van Lochem

Willemijn is al meerdere jaren de beste vriendin van Martine en moeders van Jelle & Gijs (Willemijn) en Maik & Zoey (Martine). Ze delen via social media en Youtube alles over het (hectische) dagelijks leven.

'Wandelen doe ik voor mijn mentale en fysieke gezondheid, maar 22/23 oktober ook voor de natuur. Zwerfafval opruimen is een top familieactiviteit en mijn kids vinden een wandeling ineens niet meer saai. Win-win!’