Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Maak kennis met de Eneco Clean-Up Walk ambassadeurs 2023

De Eneco Clean-Up Walk heeft een aantal enthousiaste ambassadeurs. Wij hebben de gezamenlijke missie om mensen bewuster te maken van zwerfafval en het belang om Nederland schoner te maken. Samen kleuren we Nederland groen! Heb je de berichten van onze ambassadeurs al gezien op social media?

Ambassadeurs ECUW

Wij stellen onze ambassadeurs graag aan jullie voor

Om iedereen bewuster te maken en samen de schouders eronder te zetten om het zwerfafval op te ruimen, zijn er meerdere ambassadeurs ingezet rondom de Eneco Clean-Up Walk 2023. 

 

 

Elsbeth Teeling

Elsbeth is de no nonsens moeder van Teun en Keet. Teun is 12 en Keet is 17. Keet was de jongste olympische sporter op de Winterspelen het afgelopen jaar. 

"Ik word blij van de combi wandelen, iets actiefs ondernemen met Teun én nog iets goeds doen voor de omgeving ook." - Elsbeth Teeling, clubvanrelaxtemoeders

Els
Samen maken wij de aarde schoner | Sander Hoogendoorn
Saskia Weerstand

Saskia Weerstand

Saskia is een bekende naam in de wereld van duurzaamheid. Als enthousiaste en gepassioneerde voorvechter van milieubewustzijn heeft ze zichzelf op de kaart gezet als een inspirerende persoonlijkheid in Nederland.

Haar toewijding aan duurzaamheid komt tot uiting in haar werk en activisme, waardoor ze een belangrijke rol speelt in het stimuleren van positieve veranderingen!

Marije van der Made

Presentatrice, YouTuber en verhalenverteller. Blogt veel over duurzame onderwerpen en maakt mensen graag bewuster het klimaat en het milieu.

"Ik heb het echt nodig om elke dag even te wandelen, dat ruimt m’n hoofd op! Dus waarom niet gelijk de straten ook"?

Marije 1280X640