Gratis Vierdaagse Experience app: van voorbereiding tot finish

Doe jij dit jaar mee aan de Vierdaagse Nijmegen? Met de Wandel.nl Vierdaagse Experience app sta je goed voorbereid aan de start. Zowel voor als tijdens de Vierdaagse ontvang je via de gratis app handige tips. Op die manier wandel je net iets makkelijker naar de Via Gladiola.

Schema's en tips

De Wandel.nl Vierdaagse Experience app is ontwikkeld door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). De afgelopen maanden trainden bijna 7000 Vierdaagse-deelnemers met de app. Via de app ontvang je behalve een trainingsschema voor de Vierdaagse-afstand die je gaat lopen ook wekelijks tips en adviezen. Ook tijdens de Vierdaagse krijg je via de Wandel.nl Vierdaagse Experience app handige tips. Bijvoorbeeld hoe je goed kunt herstellen voor de volgende etappe en waar je de volgende dag op moet letten.

Nog meer Vierdaagse-plezier

Ook kun je met de app nog meer plezier aan de Vierdaagse beleven. Zo kun je fotofilters gebruiken, staan er leuke vragen en video's in de app en is er een chatfunctie om met je vrienden te communiceren.

Download de gratis app

Heb jij de app nog niet? Download de Wandel.nl Vierdaagse Experience app (onderdeel van de app Close) en beleef nog meer plezier aan jouw Vierdaagse. De gratis Wandel.nl Vierdaagse Experience app is te gebruiken op Android (vanaf versie 4.4 Kitkat) en Apple smartphones (vanaf iOS 10).

Download de app

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?