Rotterdam

De wandeling door Rotterdam start bij het Centraal Station. Je wandelt door de levendige stad langs de singels en het eendrachtsplein naar Zadkine en de havens.

De stadswandeling Rotterdam in het kort

De wandeling door Rotterdam start bij het Centraal Station. Je wandelt door de levendige stad langs de singels en het eendrachtsplein naar Zadkine en de havens. Via het Noordereiland loop je richting de Erasmusbrug. Vanaf hotel New York vaar je over naar de Veerhaven, maar je kunt natuurlijk ook over de Erasmusbrug lopen. Vanaf de Parkheuvel bij de Euromast heb je een mooi uitzicht over de Nieuwe Maas en de Rotterdam, ooit het vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Langs de historische Delfshaven loop je via groene singels langs oude havens met historische schepen, unieke bruggen en een moderne skyline. Het eindpunt van de route is station Rotterdam Blaak of Centraal.  

Je wandelt in totaal 16 km en je kunt de route in beide richtingen lopen.

Meer informatie over deze stadswandeling

Maak Wandel.nl nog leuker

Ken jij een mooie wandelroute, waarvan je vindt dat deze hier genoemd moet worden? Heb je deelgenomen aan een wandelevenement en wil je je ervaringen delen met andere wandelaars? Stuur je verhaal, foto’s of filmpjes naar redactie@wandel.nl. Dan staat jouw verhaal binnenkort wellicht op Wandel.nl.


In de Wandel.nl webshop

€ 6,95
Ledenprijs € 5,00
€ 4,95
Ledenprijs € 3,95
€ 11,95
Ledenprijs € 8,95

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?