Landgoed Groeneveld

Vanaf station Baarn wandel je door de stad naar het kasteel Groeneveld. Het kasteel is te bezichtigen.

De wandelroute Landgoed Groeneveld in het kort

Vanaf station Baarn wandel je door de stad naar het kasteel Groeneveld. Het kasteel is te bezichtigen (maandag gesloten). Vervolgens wandel je over het landgoed Groeneveld; een park in de romantische Engelse landschapsstijl. In het weekend kan het hier soms druk zijn. De route gaat vervolgens door de bossen aan de moordkant van Hilversum en over de uitgestrekte Zuider- en Westerheide. Op de heide grazen Charolais-runderen, om te voorkomen dat de heide dichtgroeit met gras, bomen en struiken. De route eindigt in Hilversum bij station Hilversum Media Park.

De wandelroute start bij het station Bussum en eindigt bij station Hilversum Media Park. De totale wandeling bedraagt 17 km. De route is een NS-wandelroute. Met onderstaande button kun je de route downloaden.

Meer informatie over deze route

Maak Wandel.nl nog leuker

Ken jij een mooie wandelroute, waarvan je vindt dat deze hier genoemd moet worden? Heb je deelgenomen aan een wandelevenement en wil je je ervaringen delen met andere wandelaars? Stuur je verhaal, foto’s of filmpjes naar redactie@wandel.nl. Dan staat jouw verhaal binnenkort wellicht op Wandel.nl.


In de Wandel.nl webshop

€ 6,95
Ledenprijs € 5,00
€ 4,95
Ledenprijs € 3,95
€ 11,95
Ledenprijs € 8,95

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?