Wandelroutes in Zeeland

Wat zijn de mooiste wandelroutes en wandelgebieden in Zeeland? Lees de artikelen op Wandel.nl. Waar ga jij wandelen?

Artikelen over wandelroutes in Zeeland

Wandelroutes bij steden: Middelburg

Wandel.nl geeft je iedere week een overzicht van wandelroutes in de buurt van een stad. Geniet van middeleeuwse sferen en de frisse zeelucht bij de hoofdstad van Zeeland: Middelburg.

Lees meer
Wandel, herinner en herdenk op het Bevrijdingspad in Zeeland

Precies 75 jaar geleden werd Zeeland bevrijd. Het vernieuwde Bevrijdingspad brengt je langs de geschiedenis van de hevige strijd die aan de bevrijding voorafging: de Slag om de Schelde. De indrukwekkende wandelroute laat je herdenken, herinneren en bezinnen en is tevens een eerbetoon aan de bevrijders.

Lees meer
Wandelen in Nationaal Park Oosterschelde

Welke mooie wandelroutes zijn er in Nationaal Park Oosterschelde?

Lees meer
Wandelroutes in Zeeland: 7x7 tips

Wandelen in zonnig Zeeland betekent lekker uitwaaien op randje zee en land. Maar er zijn ook oeroude dorpen die je kunt invlechten op je wandelroute. Wandel.nl geeft tips.

Lees meer
10 verrassende wandelgebieden

Dat je kunt wandelen in gebieden als de Veluwe is bekend. Maar wist je dat je ook kunt wandelen langs hoogovens en veenlijken? Wandel.nl zet tien verrassende wandelgebieden voor je op een rij.

Lees meer
Wandelnetwerken per provincie

Is er een wandelnetwerk via knooppunten bij jou in de buurt? Wandel.nl zet de netwerken voor wandelaars per provincie op een rij.

Lees meer
Wandelen via wandelknooppunten

Met wandelnetwerken via knooppunten kun je als wandelaar alle kanten op. Hoe dat allemaal precies werkt? Wandel.nl legt het uit.

Lees meer
10 wandelroutes langs de Nederlandse kust

De kust van Nederland is een uitwaai- en wandelgebied met stip. Bovendien rijgen de nationale parken zich er zo'n beetje aaneen. Wandel.nl geeft 10 wandelroutetips.

Lees meer
Watersnoodpad

Het Watersnoodpad is een 154 kilometer lange wandelroute. Het themapad loopt langs een groot aantal locaties die te maken hebben met de gebeurtenissen tijdens de Ramp van 1953 op Schouwen-Duiveland.

Lees meer
Veerse wateren

De route Veerse wateren is een tweedaagse route. Je start deze wandeling bij station Middelburg. Vanuit het historische centrum van Middelburg loop je over het Zeeuwse platteland naar Veere.

Lees meer
Port Zélande

De route start je bij Port Zélande. Je verlaat de Brouwersdam en loopt langs de Preek-hikpolder. Hier ligt een inlaagdijk voor het geval de oude zeewering het mogelijk zou begeven.

Lees meer


In de Wandel.nl webshop

€ 6,95
Ledenprijs € 5,00
€ 4,95
Ledenprijs € 3,95
€ 11,95
Ledenprijs € 8,95

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?