Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Tips & Tricks

Maak bewegen op een natuurlijke manier soepel met Zechsal Magnesium

Magnesium is een natuurlijke manier om je botten sterk en je spieren soepel te houden. Samen met Zechsal leggen we je in uit hoe Magnesium jou kan helpen bij klachten aan spieren en gewrichten.

CR | Header | Maak bewegen op een natuurlijke manier soepel met Zechsal

Wandel.nl in samenwerking met Zechsal

Magnesium wordt wel de motorolie van ons lichaam genoemd. Energie, concentratie, stemming, slaap, bewegen... zonder voldoende magnesium gaat het allemaal stroever en wordt de kans op mankementen groter. Vooral ouderen en mensen die veel bewegen lopen risico op een magnesiumtekort. Gezond eten is daarbij niet voor iedereen voldoende. Alleen al in Nederland gebruiken meer dan 2 miljoen mensen een magnesiumsupplementen als aanvulling op hun voeding. 

Zechsal Magnesium Drops

Magnesium Drops

Meer dan 80% van de magnesium gebruikers slikt magnesiumpillen. Meestal gemaakt in een fabriek in China en vaak ‘bewerkt’ met vul- en glansmiddelen. Helaas is onze maag niet ingesteld op de hoog-gedoseerde pillen. Hierdoor verlaat veel magnesium ongebruikt het lichaam en zijn er bijwerkingen als diarree.

Voor wie niet zo van het slikken van pillen houdt biedt Zechsal de perfecte oplossing: Zechsal Magnesium Drops. Magnesium Drops is natuurlijk, vloeibaar magnesium dat je makkelijk toe kunt voegen aan bijvoorbeeld water, koffie of thee. Ideaal voor wandelaars: 5 tot 10 druppels in je waterfles en je hebt gedurende je wandeling een mooie, gelijkmatige aanvoer van magnesium!

Eerste hulp bij opkomende blessures

Naast Magnesium Drops heeft Zechsal ook speciale magnesium gel ontwikkeld. De MCM-gel is speciaal ontworpen om de gewrichten en de omringende spieren soepel en in conditie te houden. De unieke combinatie van puur magnesium, OptiMSM® en chondroïtine maken Zechsal MCM-gel het natuurlijke alternatief voor pijnstillende gels. MCM-gel biedt effectieve eerste hulp, en is tegelijk voedend en ondersteunend. Gebruik de gel bij opkomende blessures of preventief. Zo hou je op natuurlijke wijze de gang erin!

Zechsal MCM-gel