Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Loop gratis mee met deze wandelevents van Intersport

Op zaterdag 17 en zaterdag 24 juni organiseert Intersport twee leuke wandelevenementen vanaf hun filialen in Duiven en Eindhoven. Ze hebben een aantal mooie routes van 30, 20 of 10 kilometer uitgezet. Deelname is gratis en je ontvangt een gratis lunchpakketje voor onderweg. Wandel jij mee?

Loop gratis mee met de Wandelevents van Intersport

Beide wandelevenementen bevatten routes van 10, 20 en 30 kilometer. Ga je voor de 30 kilometer, dan wandel je de 20 km met vervolgens de lus van de 10 km erachteraan. Tijdens de wandeltocht zijn diverse rustpunten en mogelijkheden om flesjes water te vullen en gebruik te maken van horeca (op eigen kosten). Deelname is gratis en wandelaars ontvangen ook een lunchpakketje voor onderweg. Daarnaast doneert Intersport voor elke gelopen kilometer een bedrag voor het planten van nieuwe bomen in de regio. Dus trommel al je familie en vrienden op en wandel zoveel mogelijk kilometers!

17 juni: Intersport Four Seasons Duiven

De wandeling vanaf het Intersport filiaal in Duiven loop via dijken langs de IJssel. Naast dijken kom je ook langs leuke stukjes Klompenpaden. Ga je voor de 30 kilometer, dan steek je twee keer het water over met een pontje. Onderweg passeer je genoeg horeca om even te pauzeren. Ook zijn er rustpunten en is er de mogelijkheid om je flesje water te vullen. Voor extra verkoeling maak je een stop bij de ijssalon voor een welverdiende versnapering.

Schrijf je in
Afbeelding 1 | Loop gratis mee met de Wandelevents van Intersport

24 juni: Intersport Biggelaar Eindhoven

Tijdens het gezellige event van Intersport Biggelaar in Eindhoven, maak je een wandeling door de stad Eindhoven, het groene buitengebied en enkele omliggende dorpen. Er zal voldoende afwisseling en variatie zijn onderweg. Zo wandel je door misschien nog wel onontdekte stukjes van de stad en langs groene velden vol met bloeiende bloemen. Je wandelt over zowel verharde als onverharde paden en onderweg is er voldoende gelegenheid om even te rusten en te genieten.

Schrijf je in