Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Wandel mee met de City Pier Night Walk

Op vrijdagavond 10 maart kan er weer lekker gewandeld worden door Den Haag. Doe je mee met de vijfde editie van de City Pier Night Walk? Dit wandelevenement neemt je in de avonduren mee door de verlichte straten van Den Haag, waarbij je allerlei Haagse highlights ontdekt. Je kunt kiezen uit een route van 7 of 12 kilometer.

afbeelding van een groep wandelaars langs een Haagse highlight, verlicht in de avond.

De City Pier Night Walk start op het Malieveld in Den Haag vanaf 18.00 uur. In de schemering wandel je naar De Pier in Scheveningen en kom je langs veel verschillende highlights uit de stad Den Haag. Onderweg word je geëntertaind door verschillende muzikale acts. Met alle entertainment en versnaperingen onderweg, belooft het een feestelijke avond te worden!

Schrijf je in

Bijzondere locaties

Een van de hoogtepunten onderweg is De Nieuwe Badkapel, waarbij je feestelijk wordt onthaald door popgroep Goed Gestemd. Bij Lange Voorhout kunnen de voetjes van de vloer met een speciale dance act. Een DJ zal bij Paleis Noordeinde én Het Westbroekpark de sfeer nog meer verhogen. Of kom even tot rust bij het 5-sterrenhotel Het Kurhaus waar alle routes doorheen lopen. De avond eindigt bij de iconische Scheveningse Pier waar je nog even kan napraten onder het genot van prachtige pianospel. Dit is pas het tipje van de sluier, want een aantal bijzondere locaties zul je ook daadwerkelijk bezoeken.

afbeelding van entertainment tijdens de City Pier Night Walk
afbeelding van een verlichte route tijdens de City Pier Night Walk.
afbeelding van wandelaars, jong en oud, aan de start.

Gezellig bijkletsen

Bij de verschillende stempelposten word je voorzien van een hapje en drankje waarbij je even kan bijkletsen met andere deelnemers en je ervaringen kunt delen. Het belooft weer een gezellige avondwandeling te worden voor jong en oud. Loop gezellig met je vriend, vriendin, vader, moeder, opa en/of oma mee en maak het een avond om niet snel te vergeten. Voor kinderen geldt er een gereduceerd tarief en iedereen onder de 5 jaar loopt zelfs gratis mee.

Schrijf je in

Via de website kun je je inschrijven voor de wandeltocht van 7 of 12 kilometer en vind je alle informatie. Wacht niet te lang en meld je aan!

Ja, ik doe mee
afbeelding van de routekaart van de City Pier Night Walk 2023.
De routekaart van de City Pier Night Walk 2023.