Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Uitrusting

Maak je zomerwandeling met deze Teva-iconen aan je voeten

Tijdens een zonnig wandelavontuur, wil je natuurlijk geen zorgen hebben over zweetvoeten en blaren. Met de iconen van Teva, trakteer jij je voeten op stevigheid en comfort, wat van pas komt bij elke zomerse wandeling. Maar waar ga je naartoe en welk schoeisel past daarbij? 3 tips.

Zymic sandalen van Teva
Zymic sandalen van Teva

In samenwerking met Teva

1. Off road met de ‘Hurricane’

Met de juiste sandalen kan je ook prima over onverharde paden wandelen, door bijvoorbeeld het bos of over mul zand. De perfecte route om dit te testen is de N70 route in Berg en Dal. Niet voor niks is deze route favoriet bij veel wandelaars. In 15 kilometer wandel je door bossen en langs bloemrijke weides over de zeven heuveltoppen van het Rijk van Nijmegen. Een ander leuk alternatief in het westen van Nederland is het Boswachterspad Stuifduinentocht van 17 kilometer. Een uitdagende route door de Schoorlse Duinen.

De avontuurlijke wandelaar kiest voor 'Hurricane' van Teva

De Hurricane XLT2 van Teva heeft één van de beste zolen qua grip, ideaal voor avontuurlijke wandelaars. De iconische sandaal is opgefrist met meer comfort, in de vorm van een zachte vulling bij de hielbandjes en een nieuwe, moderne zool die nóg betere grip biedt dan ooit tevoren. Tel daar nog eens de bandjes van gerecycled polyester van unifi® bij op. Perfect voor een rondje buiten de gebaande paden.

Hurricane sandalen van Teva
Hurricane sandalen van Teva

2. Onvermoeibaar stadswandelen met de ‘Zymic’

Prachtige grachten, singels, hofjes en groene stadsparken. Nee, we hebben het niet over Amsterdam maar over het altijd gezellige Utrecht! Tijdens de rondwandeling ‘Groene Wissel Utrecht CS’ van 14 kilometer kom je het allemaal tegen. Een diverse stadswandeling met veel stukjes natuur en genoeg terrasjes om even lekker uit te puffen. Loop je liever een andere stadswandeling? In elke provincie hebben we een aantal leuke routes voor je uitgezocht. Bekijk de stadswandelingen hier.

Zymic sandalen van Teva
Zymic sandalen van Teva

Stadswandelingen maak je op het Zymic model van Teva

De Zymic is een gedurfd nieuw icoon van Teva, speciaal ontworpen voor de bewuste avonturier. Deze alles-in-één sandaal biedt optimaal comfort en is gemaakt van een mix van gerecyclede en milieuvriendelijke materialen. Ga voor een lichtere voetafdruk dankzij de gerecyclede eva-zool en bandjes van gerecycled polyester. Tegelijkertijd geeft de Zymic je ongelooflijk veel stabiliteit door de bredere zool. Combineer ‘m fashionable onder je zomerse outfit en flaneer over de straatjes op een dagtrip naar één van deze leuke steden.

3. Eindeloos strandcomfort met de Teva-original

Waar kan je beter een strandwandeling maken dan op een van onze prachtige Waddeneilanden? Wandel bijvoorbeeld door natuurgebied de Slufter op Texel. Tweemaal per dag stroomt de zee de vlakte op. Dit maakt dat het gebied er telkens weer anders uitziet en dat je er goed kunt strandjutten langs de vloedlijn. Liever een route op een ander eiland lopen? Wij tippen je op elk Waddeneiland een aantal routes. Bekijk de wandelroutes hier.

Teva-original
Teva-original

Teva Originals: van strandwandelingen tot flaneren over de promenade

Van een raft in de Grand Canyon in 1984 heeft deze sandaal, de allereerste van Teva, zijn weg gevonden naar de strandpromenades, wandelpaden en straten over de hele wereld, waar hij symbool staat voor eindeloos comfort en praktische stijl. Hij is afgewerkt met gerecyclede polyester unifi®-bandjes die snel drogen, zodat je lekker met je voeten door de branding kunt lopen en daarna een ijsje kunt scoren bij een van de strandtenten! Toch liever niet de zee in? Geen probleem, met de gemakkelijke klittenbandsluiting trek je de Originals snel aan en uit en kun je de pasvorm perfect afstellen.

Teva: een duurzame keuze

Van het maken van producten met gerecyclede materialen tot het verminderen van ons waterverbruik en verpakkingsmateriaal. Teva streeft ernaar om mensen te helpen bij het verminderen van hun voetafdruk en om een omslag teweeg te brengen in het consumptiegedrag.

Sinds 2020 is Teva met haar iconische bandjes voor 100% overgestapt op traceerbaar, verifieerbaar gerecycled plastic met gebruik van REPREVE®-garen. Sindsdien zijn er 40 miljoen plastic flessen behoed voor de afvaloven en hebben ze een betere toekomst gekregen: de ultrasterke bandjes die jouw sandalen stevig aan je voeten houden. Waterflessen en plastic onderdelen kunnen zo een nieuwe bron vormen voor mooie dingen.

Zymic sandalen van Teva
Zymic sandalen van Teva

Over Teva

Teva is geboren in 1984 aan de oevers van de Grand Canyon, toen een riviergids het klittenband van een oud horloge aan een paar flip flops bond en zo een sandaal creëerde die niet weg zou drijven. Drie decennia later is het uitgegroeid tot een icoon in comfort en stijl. Het avontuur in eigen handen nemen is de ultieme vorm van persoonlijk expressie. Daar staat Teva voor.

‘Live light and loud!’, is de lijfspreuk van Teva. Als jij overal voor in bent en houdt van spontaniteit , dan is dit jouw merk. Een avontuurlijke geest is de basis van alles wat zij creëren en dat vanaf het allereerste paar Teva sandalen uit 1984.

Meer informatie