Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Uitrusting

Word jij STOX-ambassadeur tijdens de 4Daagse Nijmegen?

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM AAN TE MELDEN. Doe jij dit jaar mee aan de 4Daagse Nijmegen en kan jij wel wat extra hulp gebruiken tegen die vermoeide benen? Samen met onze partner STOX Energy Socks hebben we een leuke actie opgezet om je te helpen om de 4Daagse zo goed mogelijk door te komen. Meld je nu aan!

Wandelaars met STOX Energy Socks

Terwijl je al een tijdje aan het wandelen bent, beginnen je benen steeds zwaarder aan te voelen en zelfs iets op te zwellen. Herken je dit? De compressiesokken van STOX Energy Socks kunnen dan helpen. De sokken stimuleren de bloedcirculatie in je benen en zorgen ervoor dat tijdens het wandelen voldoende zuurstof naar je beenspieren gaat. Hierdoor kun je gemakkelijker en met meer plezier de 4Daagse Nijmegen lopen. Daarnaast voorkomt het naadloze teenstuk in de sokken vervelende blaren.

Lees hier precies hoe de compressiesokken werken

Doe je mee aan de actie?

Samen met STOX zijn we op zoek naar ambassadeurs die twee paar STOX Energy Socks ontvangen om deze voor én tijdens de 4Daagse te dragen. Heb jij ervaring met het schrijven van teksten en het maken van foto’s? Geef dat dan vooral aan! Een aantal ambassadeurs ontvangt vier paar sokken in ruil voor een verslag tijdens de 4Daagse. Zo ben je de hele 4Daagse voorzien van een vers paar sokken. Je kunt je aanmelden tot 6 juni 2022. Wees er snel bij want op=op.

Wandelaar met STOX Energy Socks