Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Uitrusting

Goed voorbereid het voorjaar in: essentiële wandeluitrusting voor elk avontuur

Het voorjaar is losgebarsten en dat betekent dat nieuwe wandelavonturen op je wachten. Een goede voorbereiding is het halve werk. Of je nu aan het trainen bent voor de Nijmeegse 4Daagse of gewoon je conditie op pijl wilt houden, een goede wandeluitrusting zorgt ervoor dat je comfortabel, veilig en stijlvol op pad kunt gaan.

Essentiële wandeluitrusting in het voorjaar, Intersport

De hoogste tijd dus om de voorjaars must-haves voor je op een rijtje te zetten. Samen met INTERSPORT hebben wij een keuze gemaakt, zodat jij het beste uit jouw voorjaarswandeling kunt halen. 

Ga je voor één, twee of drie lagen?

Een goede bescherming tegen de verschillende elementen is belangrijk. Daarom adviseren wij kwaliteitskleding, die je beschermt terwijl het tevens comfort biedt en er ook goed uit ziet. Ontdek het assortiment ademende basislagen, isolerende fleeces en waterdichte jassen van INTERSPORT’s eigen outdoor merk McKinley die perfect zijn voor het wisselvallige voorjaarsweer. 

Goed Voorbereid Het Voorjaar In Essentiële Wandeluitrusting Voor Elk Avontuur: Intersport schoen
Schaf de LOWA Renegade aan voor comfort, grip en ondersteuning tijdens je wandeling. (Foto: © INTERSPORT)

Stevige wandelschoenen

Je voeten verdienen het beste, vooral tijdens lange wandelingen op ruig terrein. De uitgebreide collectie wandelschoenen biedt voor iedere wandelaar volop keuze. Onze favorieten voor het komende seizoen zijn onder andere de Salomon Ardent GTX, de Meindl Caracas GTX en de LOWA Renegade, die zorgen voor comfort, grip en ondersteuning op paden, door bossen en over rotsen. 

Bescherming tegen de zon

Of je nu wandelt langs de bloembollenvelden, door de bossen of langs de kust, ook in het voorjaar is bescherming tegen de zon essentieel. Ontdek de collectie hoeden, petten en zonnebrillen om jezelf te beschermen tegen schadelijke UV-stralen terwijl je geniet van de prachtige lentezon. 

Rugzak en hydratatie

Een goede rugzak zoals de McKinley Edda uit de 40 Years of McKinley collectie is onmisbaar voor het dragen van al je wandelbenodigdheden, maar er is keuze uit een breed scala aan modellen om aan al je behoeften te voldoen. Vergeet ook niet om gehydrateerd te blijven met de selectie waterflessen en drinksystemen. Perfect voor lange dagen door de prachtige natuurgebieden die Nederland te bieden heeft. 

Goed Voorbereid Het Voorjaar In Essentiële Wandeluitrusting Voor Elk Avontuur: Gele rugtas
Al je wandelbenodigheden kun je meenemen in de McKinley Edda rugzak. (Foto: © INTERSPORT)

Weersbestendige uitrusting

Laat je niet tegenhouden door een beetje regen. Met de waterdichte jassen, poncho's en regenbroeken kun je elk weertype trotseren. 

Nieuwsgierig geworden? De genoemde artikelen zijn verkrijgbaar bij de filialen van INTERSPORT. Naast het passen van de kleding en accessoires kunnen de outdoor experts je voorzien van advies, zodat je helemaal klaar bent voor je volgende avontuur. 

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met INTERSPORT. Samen willen we zoveel mogelijk mensen in beweging brengen.