Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Uitrusting

Buchrnhornen: Hét Voet- en Beweegcenter

Op zoek naar wandelschoenen die zo goed mogelijk bij jouw wensen en voeten passen? Bij Buchrnhornen kun je terecht voor persoonlijk advies. Op deze pagina lees je meer over dit familiebedrijf uit Brabant.

Header | /buchrnhornen

Wandel.nl in samenwerking met Buchrnhornen 

Het dragen van goede wandelschoenen is belangrijk om comfortabel en langdurig te kunnen lopen. Of je nu in het weekend graag door het bos loopt, of de hoogste bergen bedwingt, goed schoeisel maakt je activiteit een stuk aangenamer. Wij, Buchrnhornen, zijn een Brabants familiebedrijf opgericht in 1950 met geruime ervaring op het gebied van voet- en bewegingszorg.

Persoonlijk advies

Naast een uitgebreide (wandel)schoenencollectie bieden wij orthopedische schoentechniek- en hulpmiddelen, pedicure, podotherapie en therapeutische elastische kousen. Voor recreatief wandelen in de categorieën A en AB hebben wij een uitgebreid assortiment aan wandelschoenen en alle expertise in huis om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Onze aanpak

We kijken eerst naar wat jouw voeten nodig hebben om zo comfortabel mogelijk te wandelen. Zo vragen wij bijvoorbeeld of je bepaalde klachten hebt, of in het verleden hebt gehad en wat jouw persoonlijke doel is. Dit is van belang om de juiste wandelschoen te selecteren.

Onze wandelspecialisten bepalen de lengte- en de breedtemaat van je voeten, kijken naar je voetstand, het looppatroon en de beweeglijkheid van je voetgewrichten. Heb je net dat beetje extra aandacht nodig vanwege pijnklachten of een situatie die meer vraagt dan alleen wandelschoenen? Graag helpen wij je met ons multidisciplinaire team verder op weg!

 

 

 
 
 
Naar de site van Buchrnhornen