Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Uitrusting

Beleef je beste avonturen in de natuur opnieuw met een fotoboek

Wil jij jouw wandelingen graag herbeleven? Maak dan een fotoboek met daarin de mooiste foto's die jij tijdens het wandelen hebt gemaakt. Of maak een kalender. Zo kun je het hele jaar door nagenieten van jouw wandelingen.

Wandelaar met camera in de natuur

Wandel.nl in samenwerking met albelli

Heb je onlangs een prachtige wandeling door de natuur gemaakt? Bijvoorbeeld een lange tocht over de Veluwse heuvels of een wandeling langs uitzichten over weidse velden en akkers? Of misschien heb je oog in oog gestaan met een hert of mooie vogel? Een dergelijke beleving wil je op een later moment nog eens kunnen ervaren. Hoewel de natuur op foto’s nooit zo mooi zal zijn als in het echt, is er niets fijner dan het herbeleven van hetgeen je tijdens de wandeling om je heen zag. Pak het fotoboek er op een warme zomeravond nog eens bij, of geniet in de wintermaanden bij het haardvuur van de prachtige plaatjes die je tijdens de vakantie geschoten hebt.

Je mooiste foto’s vastleggen in een fotoboek

Voor het ontwikkelen van een fotoboek hoef je tegenwoordig al lang geen technisch expert meer te zijn. Er zijn verschillende websites, waarop je binnen een paar klikken een fraai fotoboek in elkaar knutselt. Je kunt eerst een programma van zo’n service op je computer installeren, of direct online aan de slag gaan. Een voorbeeld van een website die deze mogelijkheden biedt is Albelli. Het leuke aan deze fotoservice is dat je de keuze hebt uit verschillende soorten kaften, diverse soorten papier, enzovoorts. Zo kun je het fotoboek volledig naar je eigen smaak samenstellen. Het gemakkelijke is dat je je fotoboek gewoon thuis kunt laten bezorgen. 

man en vrouw in donker bos

Een kalender maken van je foto’s

Naast de mogelijkheid om je leukste foto’s vast te leggen in een fotoboek, kun je er ook voor kiezen om hier een kalender van te maken. Zo heb je tijdens ieder toiletbezoek de mogelijkheid om nog even na te genieten van een mooie wandeling of wandelvakantie! Net als voor het fotoboek geldt ook voor de kalenders dat deze eenvoudig online samen te stellen zijn.

Ben je op zoek naar een wandeling om mooie foto’s te maken? Dan is bijvoorbeeld het Elfstedenpad door de provincie Friesland een aanrader. Mooie vergezichten om te fotograferen gegarandeerd! Of ga naar de Utrechtse heuvelrug, waar je vooral in de herfst prachtig gekleurde bomen en paddenstoelen kunt zien. Je vindt hier talloze mogelijkheden om bijzonder fraaie plaatjes te schieten!