Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Route

Wandel jouw rondje geluk met het Klavertje Vier Arrangement

Zin om vijf dagen langs de mooiste plekken van Nederland te wandelen? Met het Klavertje Vier Arrangement van Fletcher wandel je zorgeloos van hotel naar hotel. Bijvoorbeeld op de Veluwe of langs de kust.

Bloemenveld

Wandel.nl in samenwerking met Fletcher Hotels

Met het Fletcher’s Klavertje Vier Arrangement wandel je jouw rondje geluk op de mooiste plekjes van Nederland! Ontdek de prachtige Veluwe, de heerlijke kust, het betoverende Brabant, de mooie Limburgse heuvels of het bijzondere noorden van Nederland, terwijl je in 5 dagen van hotel naar hotel wandelt.

 

De mooiste routes

Elke dag ontvang je een mooie route van gemiddeld 20 kilometer voor naar het volgende Fletcher hotel. Zet jouw comfortabele wandelschoenen dus maar alvast klaar! De routes leiden je door mooie natuurgebieden, pittoreske dorpjes en langs diverse bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving. Toe aan een lunch of een lekker kopje koffie onderweg? In de routefolders worden hier verschillende tips voor gegeven.

Wandelen
Molen

Gastvrije hotels

Eenmaal aangekomen in het volgende gastvrije hotel geniet je van een heerlijk 3-gangen Menu du chef en kun je gebruikmaken van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Kortom, je kunt met alle gemak volledig opladen voor de volgende dag. ’s Ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijt, zodat je helemaal klaar bent voor de wandeltocht die je naar het volgende hotel brengt. Over het vervoer van de bagage hoef je je geen zorgen te maken, want dat verzorgen wij voor jou.

Voor welk Klavertje Vier ga jij?!

Fletcher’s Klavertje Vier arrangement

5 dagen wandelen van hotel naar hotel
Vanaf €275 p.p.

• 4 x overnachting in een ander Fletcher hotel
• 4 x uitgebreid ontbijt
• 4 x heerlijk 3-gangen Menu du Chef
• Dagelijks bagagetransport naar het volgende Fletcher hotel
• Informatiepakketje met wandelroutes
• Vrij gebruik van de aanwezige hotelfaciliteiten
• Gratis WiFi
• Gratis parkeren bij het starthotel naar keuze

(Liever per fiets een Klavertje Vier route ontdekken? Alle Klavertje Vier Arrangementen zijn ook met fietsroutes te boeken!)

Bloemenveld