Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Wandel dit najaar de Wandel 4-Daagse in Marbella of Toscane

In het najaar organiseert Oad in samenwerking met KWbN weer prachtige wandelvakanties naar de Wandel 4-Daagse van Marbella en Toscane. Ontdek samen met wandelaars uit de hele wereld het mooie landschap van Zuid-Spanje of Italië. Op deze pagina vertelt een oud deelneemster over haar ervaringen en lees je meer over de reizen.

Wandel 4-Daagse Mallorca

Jessica over haar Wandel 4-Daagse met Oad

Samen met haar man Barry heeft Jessica van Boekel in 2019 via Oad deelgenomen aan de Wandel 4-Daagse in Marbella, dit was zo goed bevallen dat zij afgelopen april wederom zijn afgereisd naar het zonnige zuiden om de 4-daagse in Mallorca te lopen. “Net voor corona hebben wij de 4-daagse in Marbella gelopen. We hebben het hier ontzettend naar ons zin gehad omdat we onze hobby’s wandelen en vakantie vieren mooi konden combineren. Door het wandelen kom je namelijk op plekken waar je anders niet zo snel zult komen als toerist.”

Afgelopen april reisde het stel af naar Mallorca om daar wederom deel te nemen aan de 4-daagse. “De voornaamste reden dat wij naar Mallorca zijn geweest is toch het aangename klimaat in het voorjaar, daarnaast vinden wij het prettig om actief bezig te zijn en nieuwe omgevingen te ontdekken. En hoe kan dat beter als met een 4-daagse lopen tijdens de vakantie!”

“Het hoogtepunt van onze reis was de eerste wandeldag. We wandelde door zo veel verschillende omgevingen, over de kust door bos en langs meerdere Spaanse dorpjes. Daarnaast vonden wij de excursie van Oad naar de grotten van Arta ook één van de hoogtepunten. Vanaf het moment van aankomst tot terugkeer naar huis is Oad er voor jou als reiziger. Ze regelen van alles voor je waardoor je extra kunt genieten van de wandelingen en je vakantie.”

Jessica en Barry tijdens de Wandel 4-Daagse Mallorca
Jessica en Barry tijdens de Wandel 4-Daagse Mallorca
Via Gladiola Wandel 4 Daagse Marbella

Marbella

De beroemde badplaats Marbella is het startpunt voor de Wandel 4-Daagse die in oktober 2022 al voor de 11e keer plaatsvindt. De routes van 10, 20 of 30 kilometer gaan door het oude centrum van Marbella, over het platteland en natuurlijk langs het prachtige strand. Een fantastisch wandelevenement in een zeer aangenaam klimaat. Bovendien kan je heerlijk relaxen aan het strand of bij je hotel. Ook wordt elke wandeldag feestelijk afgesloten onder het genot van muziek en een drankje in de ‘Walking Village’. Oad biedt nog enkele 7-daagse arrangementen aan van 4 tot en met 10 oktober.

Meer informatie
Door het wandelen kom je op plekken waar je anders niet zo snel zult komen als toerist

Toscane

Wandel dit najaar door oude Italiaanse stadjes en schitterend natuurschoon tijdens de Wandel 4-Daagse Toscane. Maak kennis met de eeuwenoude geschiedenis van de regio, kom tot rust en geniet van de streek. Bij het voldoen van alle wandeldagen ontvangt je een mooie medaille die je als herinnering aan dit sportieve wandelevenement mee naar huis kunt nemen. Je kunt kiezen uit routes van 15 of 25 kilometer. De routes starten vanaf de Walking Village in de oude Terme Tamerici, waar je na afloop gezellig kunt na kletsen onder het genot van muziek en een drankje.

Van 26 september tot en met 3 oktober biedt Oad nog enkele 8-daagse arrangementen aan naar de Toscane. Dus wees er snel bij!

Meer informatie
Wandel 4-Daagse Toscane
Wandelaars langs kust Marbella tijdens Wandel 4-Daagse Marbella

Waarom bij Oad boeken?

Als je jouw reis naar de wandel 4-daagse Marbella of Toscane via Oad boekt hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Oad regelt alles voor je:

  • vlucht, transfer en verblijf
  • Keuze uit hotels op loopafstand van het startpunt
  • Nederlandssprekende reisleiding ter plaatse
  • Korting van € 20,- p.p. op het arrangement als je lid bent van KWbN
  • Inschrijving voor de 4-daagse van Marbella.
Bekijk alle wandelreizen hier

Of kies voor Mallorca in het voorjaar 2023

Wandel je medio april liever de Wandel 4-Daagse in Mallorca? Dan kan je alvast je interesse achterlaten op de website van Oad. Jij krijgt dan als eerste te horen wanneer de reis plaatsvindt en te boeken is. 

Ja, informeer mij!