Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Reizen

Geniet van de winterzon in Portugal of Zuid Spanje

Heb je zin om er deze winter nog tussenuit te gaan? Genieten van een wandeling in de prachtige natuur van Zuid Spanje of Portugal met een fijn zonnetje voor een aangename temperatuur. Samen met Primavera Reizen hebben we een aantal mooie wandelbestemmingen voor je klaarstaan.

Vakantiebestemming Portugal

In samenwerking met Primavera Reizen

Betoverend Portugal

Madeira is een wandeleiland bij uitstek. Wandelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Het eiland heeft een betoverend landschap met groene jungle, prachtige watervallen en enorme kliffen langs zee. Één van de mooiste wandelplekjes op Madeira is ongetwijfeld op het schiereiland Ponta de São Lourenço. Deze wandeling heeft aan het begin meteen een schitterend uitzichtpunt. De gehele route is ongeveer 7 kilometer lang en brengt je langs de mooiste vergezichten en uitzichtpunten. Beneden ligt nog een “verborgen” strandje, perfect om even een frisse duik te nemen.

 

Madeira
Madeira

Ook het vasteland van Portugal leent zich prima voor wandelingen. Met name de Oost-Algarve biedt een vlakker landschap. Wandel hier langs goudgele stranden en bezoek één van de vele karakteristieke dorpjes zoals Castro Marim met een prachtig oud fort. Ten zuiden van het dorp ligt een mooi gelijknamig natuurreservaat waar zich met regelmaat flamingo’s laten zien.

rots van Calpe: Peñon de Ifach
rots van Calpe: Peñon de Ifach

Bruisend Spanje

Het bruist van de gezelligheid in Calpe aan de mooie Costa Blanca. Wist je dat je hier ook perfect kunt wandelen? Wandel naar de 300 meter hoge iconische rots van Calpe; Peñon de Ifach. In ongeveer 1 uur bereik je de top. Op sommige plekken is het pad iets uitdagender, maar eenmaal boven kun je van een fenomenaal uitzicht genieten over Calpe en de Middellandse Zee.

Vlakbij Calpe ligt het sfeervolle plaatsje Albir. Je kunt hier heerlijk langs de zee wandelen naar het aangrenzende Altea met een oud karakteristiek centrum. Een échte aanrader is de wandeling naar de vuurtoren El Faro. Je wandelt door het natuurgebied Sierra Helada met een glooiend landschap en mooie uitzichten op de helderblauwe zee.

Ontdek verborgen pareltjes

Fijn aan Primavera Reizen is de service van de ervaren Nederlandssprekende reisleiding. Zij wonen vaak al jaren op bestemming, kennen de omgeving erg goed en kunnen jou tippen op de mooiste verborgen pareltjes. Tijdens de welkomstbijeenkomst vertellen zij u alles over de omgeving. Onder het genot van een drankje en een leuk welkomstpakketje verstrekken zij je alle informatie die je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. En natuurlijk kan je ook tijdens je vakantie 24/7 bij de reisleiding terecht.

Reisleiding Primavera

Geniet van 1 week gratis vakantie in Portugal

Vertoef je tijdens de wintermaanden liever enkele weken op een warme bestemming om te genieten van zon, zee en prachtige stranden? Geniet dan nu op een voordelige manier van enkele weken Portugal. Je profiteert namelijk van een week gratis vakantie bij geselecteerde accommodaties bij een verblijf van minimaal vier weken.