Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Nieuws

Winnen: De leukste agenda voor oma’s en opa’s 2023

Ben jij op zoek naar leuke activiteiten om te ondernemen met je (klein)kinderen? Dan is 'De leukste agenda voor oma’s en opa’s 2023' misschien wel iets voor jou! Tot 23 oktober maak jij kans op een gratis exemplaar.

Leukste agenda voor oma's en opa's 2023

Wat is er mooier dan samen met je (klein)kinderen nieuwe herinneringen maken? Samen op stap, nieuwe dingen leren, ontdekken en wat lekkers eten. Als grootouder vervul je een belangrijke rol in het leven van je kleinkind. Vaak ben je vanaf de geboorte al betrokken en misschien ondersteun je de ouders door af en toe de kleinkinderen onder je hoede te nemen. Om het verzinnen van leuke uitjes iets makkelijker te maken, bedachten vijf actieve vrouwen deze vrolijke en praktische weekagenda. Met iedere week inspiratie: van een gezonde lunch, kindvriendelijke musea tot de mooiste wandeluitjes.

De leukste agenda voor oma's en opa's 2023

Elke dag biedt de agenda voldoende schrijfruimte om alle belevenissen en ervaringen vast te leggen. Op het eind van het jaar heb je een uniek tijdsdocument gecreëerd, waar je samen later nog eens doorheen kunt bladeren en herinneringen kunt herbeleven. Een uniek cadeau om te geven en heel bijzonder om te krijgen. De agenda’s zijn nu te vinden in de boekhandel of via www.leuksteagenda.nl.

Klik hier voor een inkijkje.

Doe mee & win

Om de lancering van de nieuwe agenda te vieren, mogen wij drie exemplaren weggeven (t.w.v €15,-). Wil jij kans maken? Vul dan voor zondag 23 oktober 2022 het onderstaande formulier in en wie weet behoor jij tot de prijswinnaars!

De winactie is inmiddels gesloten

Gefeliciteerd Ruud van Berkel, Medelaine Stamper en Christel Mastenbroek!