Lid worden

Wij bieden voor iedere wandelaar voordelen op maat met drie verschillende lidmaatschapsvormen. Kies het lidmaatschap dat bij je past.

Word lid van KWBN en profiteer optimaal

Wandel.nl is een initiatief van KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland), de overkoepelende organisatie voor wandelaanbieders en de landelijke consumentenorganisatie voor wandelaars. Meer dan 6,5 miljoen Nederlanders wandelen regelmatig. Om je gezondheid te verbeteren, je hoofd leeg te maken, sportieve prestaties te leveren of gewoon om te genieten van de natuur. Wat jouw reden ook is, als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. We hebben verschillende vormen, zodat je kunt kiezen voor het lidmaatschap dat bij je past.

Al lid van een wandelvereniging?

Ben je lid van een bij KWBN aangesloten wandelvereniging, dan ben je automatisch lid van KWBN. Je kunt dan kiezen tussen het alles-in-1-pakket of alleen het basislidmaatschap. Met het alles-in-1-pakket kun je gebruik maken van alle voordelen van het basislidmaatschap, ontvang je vijf keer per jaar het magazine en ontvang je bovendien jaarlijks de Wandel.nl evenementen jaargids. Klik hier om te zien of jouw vereniging aangesloten is bij KWBN.


Kies uit de volgende mogelijkheden

KWBN biedt de keuze uit 3 verschillende lidmaatschapsvormen, zodat je kunt kiezen voor de optie die het beste bij je past.

Vanaf 1 november is het lidmaatschap voor de rest van 2018 gratis. Je ontvangt dan geen Wandelvoordeelpas 2018 en magazine meer. De Wandelvoordeelpas voor 2019 krijg je tussen 18 en 22 december thuisgestuurd.

Optie 1

Basislidmaatschap

2019: €16,50


Optie 2

Magazine Wandel.nl

2019: €18


  • Vijf keer per jaar het magazine Wandel.nl

Let op: bij dit lidmaatschap ontvang je geen Wandelvoordeelpas

Optie 3

Alles-in-1 pakket

2019: €28,50


  • Aantrekkelijke kortingen op wandelproducten met de Wandelvoordeelpas (Lees hier meer over de kortingen)
  • Vijf keer per jaar het magazine Wandel.nl
  • Jaarlijks de Wandel.nl evenementen jaargids


Meld je direct aan