Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Wandelroute Opstaploop (Zeewolde)

Voor deelname aan de Z-tot-Z tocht moet je nog een klein jaartje wachten. Maar je kunt wel alvast genieten van al het moois wat je tegenkomt tijdens de Opstaploop van 25 km. Pak de route erbij en maak op eigen houtje deze prachtige wandeling.

Wandelaars in de omgeving Zeewolde tijdens de Z-tot-Z tocht

Over de route

Wandel je de Opstaploop, dan wandel je in het polderlandschap rondom Zeewolde. Hier zijn niet alleen vergezichten met windmolens te bewonderen. Je vindt er ook het grootste loofbos van Nederland. 

Over de Z-tot-Z tocht

Met afstanden van 110 km, 80 km, 55 km, 25 km en de estafetteloop van 4 x 27,5 km is de Z-tot-Z tocht een evenement voor de ervaren wandelaar. De tocht staat bekend als "het best verzorgde wandelevenement van Nederland". Onderweg word je voorzien van eten en verzorging.

De Z-tot-Z tocht vindt ieder jaar plaats in september. Tijdens "Flevoland ten voeten uit" kun jij jezelf testen en op eigen gelegenheid op pad gaan. Loop de 25 km route en geniet van al het moois Zeewolde te bieden heeft. Let op! Je moet nu dus wel zelf voor eten en verzorging zorgen.

Deze route wordt aangeboden door de Z-tot-Z tocht

Vrijwilligers gezocht!

De Z-tot-Z tocht is op zoek naar vrijwilligers voor het bestuur. Zoek jij nog een leuke afwisselende vrijwilligersfunctie waarbij je jouw hobby op een andere manier kunt inzetten? Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Neem dan contact op met de Z-tot-Z tocht via info@ztotz.nl. Of lees eerst meer over de vrijwilligersfuncties:

Gezocht: bestuursleden!