Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Fotowedstrijden Buiten Beeld

In 2021 stond in Magazine Wandel.nl drie keer de fotospread 'Buiten Beeld' met een thema. Rond de thema's van de fotospread in het magazine organiseerden we een fotowedstrijd op Wandel.nl. Wie waren de winnaars?

De winnende foto van de zonsopkomst op Marken, gemaakt door Corné Ouwehand
De winnende foto van de zonsopkomst op Marken, gemaakt door Corné Ouwehand

Dit is de winnaar van Buiten Beeld

Het afgelopen jaar ontvingen we honderden inzendingen binnen onze fotowedstrijd Buiten Beeld. Aan het eind van het jaar koos de jury uit alle inzendingen de eindwinnaar.

Dit mooie beeld van de zonsopkomst op Marken, gemaakt door Corné Ouwehand, was goed voor de hoofdprijs (een waardebon van CameraNU.nl t.w.v. 250 euro). Corné: ‘Deze foto maakte ik in februari 2021, tijdens een bijzondere koude periode waarin zelfs grote meren waren bevroren. De foto is genomen bij het Paard van Marken op het eiland Marken, ongeveer 15 a 20 minuten voor zonsopgang! Was echt genieten!’

 

Zonsopgang op het Leekstermeer, foto: Cobie Meinema
Winnaar thema 1 'Zonsopkomst': Zonsopgang op het Leekstermeer, foto: Cobie Meinema

De themawinnaars 

Behalve een eindwinnaar, waren er gedurende het jaar ook nog themawinnaars. De makers van deze foto's wisten per ronde de meeste stemmen in de wacht te slepen. Zij mochten als prijs bij albelli voor €75 een wanddecoratie laten maken. 

 
Jonge zwanen op het Zuiderwaterliniepad, foto: José Rasenberg-Jacobs
Winnaar thema 2 'Lente': Jonge zwanen op het Zuiderwaterliniepad, foto: José Rasenberg-Jacobs

Over CameraNU.nl 

Aan het eind van het kalenderjaar kiest een jury uit alle inzendingen van de thema's (los van het aantal stemmen) de mooiste foto. De maker van deze foto wint de hoofdprijs: een waardebon t.w.v. 250 euro van Cameranu.nl. Bij Cameranu.nl vind je alles om de mooiste foto's en video's te maken. Van camera's tot objectieven en accessoires. Cameranu.nl heeft vijf winkels verspreid over Nederland, maar je kunt ook in de webshop terecht.

Herfstwandeling in Overasselt, foto: Marion Kik
Winnaar thema 3 'Herfst': Herfstwandeling in Overasselt, foto: Marion Kik

Over albelli

De winnaar van een thema (de foto die binnen het thema de meeste stemmen weet te scoren) mag bij albelli voor €75 een wanddecoratie laten maken (verzendkosten t/m €9,95 zijn gratis). Je hebt bij albelli de keuze uit maar liefst vijf verschillende materialen waarop je jouw foto kunt afdrukken. Op die manier kun je jouw winnende foto een mooi plekje in huis geven. Bekijk op de site van albelli de mogelijkheden. In totaal zijn er dit jaar drie themawinnaars.

Volgende fotowedstrijd op wandel.nl

Ook in 2022 zullen we weer een fotowedstrijd op wandel.nl organiseren. Zodra hier meer over bekend is, vind je de informatie op deze pagina en in onze nieuwsbrief