Plandelen met...

In de rubriek ‘Plandelen met…’ gaat Anton Damen, beter bekend als Plandelman, maandelijks met een plandelaar op pad. Plandelen is wandelen en tegelijkertijd zwerfafval opruimen. Wat drijft deze plandelaars?
Plandelen met...Greet (en de Oosterbeekse zwerfafvalbrigade)

Anton Damen, beter bekend als de Plandelman, gaat voor ons iedere maand op pad met een zwerfafvalheld. Deze keer met een heuse zwerfafvalbrigade in Oosterbeek.

Lees meer
Plandelen met... Bart, Daphne, Sid & Ivy 

Anton Damen, beter bekend als de Plandelman, gaat voor ons iedere maand op pad met een zwerfafvalheld. Deze week met maar liefst vier stuks: een Fantastic Four.

Lees meer
Plandelen met...een app

Anton Damen, beter bekend als de Plandelman, gaat voor ons normaal gesproken iedere maand op pad met een plandelaar. Deze keer wandelde hij met een elektronische plandelaar: de Plastic Avengers-app.

Lees meer
Plandelen met...Marjolijn

Anton Damen, beter bekend als de Plandelman, gaat voor ons iedere maand op pad met een plandelaar. Deze keer blikt hij met Marjolijn uit Vleuten vooruit op de Landelijke Opschoondag op 20 maart.

Lees meer
Plandelen met...Merijn

Anton Damen, beter bekend als de Plandelman, gaat voor ons iedere maand op pad met een plandelaar. Dit keer met Merijn, de Plastic Soup Surfer die van zwerfvuil een surfplank bouwde.

Lees meer
Plandelen met...Lex & Marry

Anton Damen, beter bekend als de Plandelman, gaat voor ons iedere maand op pad met een plandelaar. Dit keer ging hij in zijn kersverse woonomgeving zelfs met twee plandelaars op pad.

Lees meer
Plandelen met...Peter

Anton Damen, beter bekend als de Plandelman, gaat voor ons iedere maand op pad met een plandelaar. Deze keer liep hij met Peter, de Zwerfie-archeoloog, op een voor wandelaars ongebruikelijke plek.

Lees meer
Plandelen met...Martijn

Anton Damen, beter bekend als de Plandelman, gaat voor ons iedere maand op pad met een plandelaar. Dit keer met Martijn, die behalve rotzooi ook data plandelt van de oevers van de rivier.

Lees meer
Plandelen met…Het Bloemenvrouwtje

Anton Damen, beter bekend als de Plandelman, gaat voor ons iedere maand op pad met een plandelaar. Maar deze keer is het misschien beter om het een anti-plandelaar te noemen. Want het Bloemenvrouwtje vist geen zwerfafval uit de natuur, maar laat juist iets achter op straat.

Lees meer
Plandelen met...16.000 Nederlanders

Anton Damen, beter bekend als de Plandelman, gaat voor Wandel.nl iedere maand op pad met een plandelaar. Plandelen is wandelen en tegelijkertijd zwerfafval opruimen. Volgende week gaat Anton plandelen met ruim 16.000 Nederlanders!

Lees meer
Plandelen met...Alex en Joy

Plandelen is wandelen en tegelijkertijd zwerfafval opruimen. In de rubriek ‘Plandelen met…’ gaat Anton Damen, beter bekend als Plandelman, maandelijks met een plandelaar op pad. Dit keer met een wel heel bijzonder exemplaar...

Lees meer
Plandelen met...Bouke

Plandelen is wandelen en tegelijkertijd zwerfafval opruimen. In de rubriek ‘Plandelen met…’ gaat Anton Damen, beter bekend als Plandelman, maandelijks met een plandelaar op pad. Bouke plandelt regelmatig door zijn eigen wijk.

Lees meer
Klaar voor de Eneco Clean-Up Walk? Zo wel!

Sta je al in de startblokken voor de Eneco Clean-Up Walk? Geweldig! Want samen kunnen we echt impact maken en worden we zwerfafval de baas. Maar wat zijn nu zaken om rekening mee te houden? Dat vroegen we een ervaringsdeskundige: De Plandelman. Hier zijn vijf tips.

Lees meer

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.