Winnaars Wandel.nl Fotowedstrijd september bekend

woensdag 4 oktober 2017

Marina Dentinger, Tina van der Veen en Frank Troost zijn de winnaars van de Wandel.nl Fotowedstrijd in september.

Categorie Evenementen

In de categorie Evenementen kreeg de foto van Frank Troost de meeste stemmen. Zijn foto toont de gezellige, maar ook bijzondere sfeer tijdens de Airborne Wandeltocht in Oosterbeek. Aan dit grootste eendaagse wandelevenement ter wereld doen ieder jaar ruim 30.000 wandelaars mee, onder wie veel gezinnen en militairen.

Foto: Frank Troost Foto: Frank Troost
Foto: Tina van der Veen Foto: Tina van der Veen

Categorie Natuur

Aan de inzendingen in de categorie Natuur was goed te zien dat in september de herfst al langzaam in aantocht was. We ontvingen meerdere foto's van paddenstoelen, variërend van de bekende vliegenzwammen (rood met witte stippen) tot bijzondere schimmels.

Tina van der Veen wist met haar foto van een kleine bruine paddenstoel 'op de grote stille heide in Gasteren' de meeste stemmen in de wacht te slepen. Het gevallen blaadje bovenop maakt het herfstplaatje helemaal compleet.

Categorie Cultuur

Dat wandelen voor alle leeftijden is, bewijst de winnende foto van Marina Dentinger in de categorie Cultuur. Zij maakte deze aandoenlijke foto van een jonge wandelaar bij de molens van Kinderdijk. Rugzak op en gaan!

Foto: Marina Dentinger Foto: Marina Dentinger

Doe ook mee!

Ook in de maand oktober kun je meedoen met de Wandel.nl Fotowedstrijd. Ga naar de wedstrijdpagina en stuur je mooiste wandelfoto in. Wie weet sta jij dan volgende maand met jouw winnende foto op deze pagina.


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?