Win 2 kaarten voor de film WILD

maandag 22 januari 2018

Vanaf 1 februari draait de film WILD in de bioscopen. Maak kans op 2 kaarten voor deze film over de natuur op de Veluwe.

Bonte families op de Veluwe

Vier jaargetijden, drie hoofdrolspelers. De bioscoopfilm WILD neemt je vanaf 1 februari mee naar natuurgebied de Veluwe en vertelt de verhalen van de vos, het edelhert en het wilde zwijn. Volg de dieren op de voet: van het aangrijpende moment dat moeder vos haar laatste jong moet wegsturen, tot aan volwassenheid.

Alle seizoenen en levensfases van de dieren worden spectaculair in beeld gebracht door cameraman en regisseur Luc Enting, die bekendstaat om zijn natuurfilms en –documentaires. De voice-over is in handen van André van Duin, die de kijker op zijn eigen unieke wijze bijstaat gedurende de reis. De muziek van het Gelders Orkest, onder leiding van componist Matthijs Kieboom, brengt het geheel helemaal tot leven.

Maak kans op 2 kaarten

Wandel.nl verloot onder de lezers van de nieuwsbrief 1x2 kaarten voor de film WILD. Mail je gegevens vóór 7 februari 2018 naar actie@magazinewandel.nl, zet 'Wild' in de onderwerpregel, en wie weet mag jij binnenkort gratis naar WILD.

De winnaar krijgt in februari persoonlijk bericht.


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?