Wie zijn de winnaars van de Wandel.nl Fotowedstrijd van augustus?

maandag 4 september 2017

Op Wandel.nl kun je iedere maand meedoen aan de Wandel.nl Fotowedstrijd. De winnaars van de maand augustus zijn Jeannine van den Boer, Math. Last en José Rasenberg.

Ook in augustus kregen we nog diverse inzendingen binnen die gemaakt zijn tijdens de Vierdaagse Nijmegen. In de categorie Evenementen kreeg de foto van Jeannine van den Boer de meeste stemmen. Haar foto toont dat zo’n Vierdaagse lopen nog best zwaar is, zeker als je als militair zware bepakking met je mee moet sjouwen.

Foto: Jeannine van den Boer Foto: Jeannine van den Boer

De winnende foto van Math. Last laat zien dat de Vierdaagse méér is dan drukte en heel veel wandelaars. Of zoals hij bij zijn foto schreef: ‘Vierdaagse Nijmegen: meer dan alleen maar blaren’. Langs de route, zich zo te zien niets aantrekkend van al die drukte op de weg, zwom dit zwanengezinnetje.

Foto: Math. Last Foto: Math. Last

Eén van de definities van cultuur is ‘alles wat door de mens bedacht en gecreëerd is’. Dit kan een imposant bouwwerk zijn, maar ook een navigatieboei. In de categorie Cultuur won José Rasenberg met haar foto van een navigatieboei die in een zee van goud lijkt te dobberen.

Foto: José Rasenberg Foto: José Rasenberg

Doe ook mee!

Ook in de maand september kun je meedoen met de Wandel.nl Fotowedstrijd. Ga naar de wedstrijdpagina en stuur je mooiste wandelfoto in. Wie weet sta jij dan volgende maand met jouw winnende foto op deze pagina.


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?