Wat zijn jouw ervaringen met de Wandel.nl Vierdaagse Experience app?

woensdag 12 februari 2020

Heb jij vorig jaar de Wandel.nl Vierdaagse Experience app gebruikt tijdens jouw voorbereiding op de Vierdaagse Nijmegen? Wij zijn op zoek naar gebruikers van de app die willen vertellen over hun ervaringen met de app. Mail jouw ervaringen en maak kans op een paar compressiekousen van STOX.

Hoe heeft de app jou vorig jaar geholpen om de Via Gladiola te bereiken? We horen graag wat jouw ervaringen met de app zijn. Mail jouw ervaringen voor vrijdag 21 februari 2020 naar redactie@wandel.nl. Onder de deelnemers verloten we een paar STOX Energy Socks.

Heb je de app nog niet?

Ook dit jaar kun je met de Wandel.nl Vierdaagse Experience app gaan trainen voor de Vierdaagse Nijmegen. Via de gratis app ontvang je behalve een trainingsschema voor de Vierdaagse-afstand die je gaat lopen ook wekelijks tips en adviezen. Ook tijdens de Vierdaagse geven we je via de app handige tips.

De Wandel.nl Vierdaagse Experience app is samen met Close ontwikkeld en is onderdeel van de app Close. Om de app te kunnen gebruiken, vul je eerst het registratieformulier in. Vervolgens ontvang je een SMS om de Close app te downloaden. Hierna kun je de Wandel.nl app gebruiken. Heb je de Close app al op je smartphone? Dan krijg je na je registratie automatisch een pushbericht met de uitnodiging voor de Wandel.nl Vierdaagse Experience app.

Download de app


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?