Wandeltrainingen in Noord-Nederland met WandelFit Noord

woensdag 24 mei 2017

In de provincies Friesland, Drenthe en Groningen starten binnenkort wandeltrainingen. WandelFit Noord is met name bedoeld voor mensen die nu niet of nauwelijks bewegen.

Het programma WandelFit Noord is een initiatief van De Friesland Zorgverzekeraar samen met een aantal partners in het noorden van het land.

Met trainingen en activiteiten willen zij mensen laten ontdekken dat wandelen leuk en gezellig is en een goede manier is om de conditie te verbeteren. Het programma bestaat uit twaalf trainingen onder leiding van professionele trainers.

Aanmelden

De invulling van WandelFit Noord is om organisatorische redenen in iedere provincie verschillend. Op de website www.defriesland.nl/wandelfit vind je meer informatie over het trainingsprogramma, zoals de kosten en locaties van de trainingen. Alle deelnemers aan WandelFit Noord ontvangen een magazine van KWBN, een gratis kennismakingslidmaatschap van de provinciale natuurorganisatie en een tekenpas van De Friesland. Verzekerden van De Friesland ontvangen een korting van 5 euro op de deelnamekosten.


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?