Wandeltrainersdag 2019 in teken van leefstijl

donderdag 7 februari 2019

Hoe kun je als wandeltrainer een leefstijlverandering zo goed mogelijk begeleiden? De achtste Wandeltrainersdag, op zaterdag 6 april 2019 in Amersfoort, staat helemaal in het teken van Leefstijl.

De Wandeltrainersdag wordt georganiseerd door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en de Stichting Running 20/20. Het evenement is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de training en begeleiding van wandelaars en/of het verbeteren van leefstijl.

Gevarieerd programma

Tijdens diverse theoriesessies, workshops en clinics worden de deelnemers geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op wandel- en trainingsgebied. Zo is er aandacht voor nieuwe trainingsvormen en -technieken, gezondheid bewegen met specifieke doelgroepen, groepsdynamiek en observatie. Eén van de sprekers is cardioloog dr. Leonard Hofstra. Hij vertelt over de risico's van een ongezonde leefstijl. Dr. ir. Liesbeth Preller doet onderzoek naar ouderen en chronische aandoeningen en vertelt over wandelen als medicijn voor 65-plussers.

De Wandeltrainersdag wordt gehouden op en rond Sportpark Bokkeduinen in Amersfoort. De dag start om 09.30 uur en wordt om 16.00 uur afgesloten met een netwerkborrel. Meer informatie, zoals het programma, vind je hier.

Inschrijven

KWBN- en Atletiekunie-gediplomeerde wandeltrainers kunnen vanaf donderdag 7 februari 2019 inschrijven via deze site. Er is plek voor maximaal 350 deelnemers, dus wacht niet te lang met inschrijven.


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?