Wandelmaand bij Vrijbuiter

donderdag 5 oktober 2017

Bij Vrijbuiter staat de hele maand oktober in het teken van wandelen. De camping- en outdoorwinkel houdt de hele maand diverse acties.

De maand oktober staat volledig in het teken van wandelen bij Vrijbuiter. De camping- en outdoorwinkel, partner van Wandel.nl/KWBN, heeft de grootste wandelcollectie van Nederland opgebouwd.

Maak een gratis afspraak

Wil je weten welke wandelschoen perfect bij jou past? De Vrijbuiter-wandelexperts staan in de startblokken om je te helpen! Plan in oktober een gratis afspraak met één van deze wandelspecialisten via vrijbuiter.nl/wandelafspraak. Dan weet je zeker dat jouw schoen perfect bij jouw avontuur past. Heb je jouw perfecte schoen gevonden? Test ze zeven dagen lang in huis uit. Zitten ze onverhoopt toch niet zo lekker? Dan mag je ze ruilen voor een ander paar. Net zo lang totdat je de perfecte schoen hebt gevonden.

Korting in de maand oktober

Profiteer de maand oktober van een speciale wandelaanbieding bij Vrijbuiter. Koop een wandelschoen en een kledingstuk en krijg 10% korting op je hele kassabon, ook over alle andere producten die je erbij koopt. Op vrijbuiter.nl/neemdebenen vind je alle info over deze aanbieding.

Volg Vrijbuiter via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van wandelweetjes en wandeltips. Neem de benen naar de grootste wandelcollectie van Nederland! Je vindt Vrijbuiter in Zaandam, Gouda, Roermond, Roden en op Vrijbuiter.nl.


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?